VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitNauris.fi

Sanan tillsätta käännös ruotsi-suomi

  • lisätä
    Antibiootteja ei tulisi lisätä elintarvikkeisiin. Antibiotika skall inte tillsättas till livsmedel.Onko meidän nyt hyväksyttävä se, että yhdysvaltalaiset voivat lisätä viiniin vettä jopa 7 prosenttia? Ska vi nu acceptera att amerikanerna skulle kunna tillsätta upp till 7 procent vatten till vinet?Jos tuotteisiin pitää lisätä vitamiineja, olemme sitä mieltä, että se on ehdottomasti ilmoitettava selvästi pakkauksessa. När vitaminer måste tillsättas till produkter anser vi att det absolut måste anges tydligt på etiketten.
  • nimittää
    Komission tulisi myös kiirehtiä, jotta voimme nimittää johtajan vielä tämän vuoden puolella. Kommissionen borde också hjälpa till att trycka på för att vi skall kunna tillsätta direktören redan i år.Vuoden 2005 talousarviossa varataan 17,5 miljoonaa euroa parlamentin jäsenille maksettavien korvausten korotuksiin, jotta voisimme nimittää avustajia. I 2005 års budget anslås 17,5 miljoner euro för att öka ersättningen till parlamentsledamöter, i syfte att tillsätta tjänster.Siksi on oikeudenmukaista, että parlamentin jäsenten saamia korvauksia korotetaan ja että voimme näin nimittää avustajia. On erittäin tärkeää, että työolomme ovat kohtuulliset. Därför är det också enbart rättvist med ökad ersättning för parlamentsledamöter så att vi kan tillsätta tjänster och, vilket är lika viktigt, göra detta under rimliga arbetsförhållanden.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja