TietovisatBlogitJääkiekon MMTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan tillställning käännös ruotsi-suomi

  • juhlat
  • kutsut
  • tapahtumaSiksi tämä tapahtuma on meille erityisen tärkeä. Denna tillställning är därför av särskilt värde för oss.En kuitenkaan halua, että konferenssi on ainoastaan ystävällismielinen konferenssi; haluan sen olevan dynaaminen tapahtuma. Men jag vill inte att konferensen skall bli enbart en artig tillställning. Jag vill att det skall bli en dynamisk händelse.Tapahtumalla oli vain joitakin silminnäkijöitä.
  • tilaisuusTilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. Denna tillställning var öppen för allmänheten och sändes på webbplatsen.Arvoisa puhemies, toivon, että mahdollisimman monet parlamentin jäsenistä tarttuvat tähän tarjoukseen ja että heidän läsnäolonsa ansiosta kyselytunnista tulee vastaisuudessa eläväisempi tilaisuus. Fru talman! Jag hoppas att så många ledamöter som möjligt kommer att anta vårt erbjudande och att deras närvaro hädanefter kommer att göra frågestunden till en livligare tillställning.Tilaisuudessa puhuttiin koulun laajentamisesta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja