ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan tillstår käännös ruotsi-suomi

  • myöntää
    Hän myöntää, että EU ei ole onnistunut selviämään luottamuspulasta. Han tillstår att EU inte har lyckats övervinna en förtroendekris.Asetuksella voitaisiin tosin saavuttaa laajempi yhtenäisyys, niin kuin esittelijä itsekin myöntää. Förvisso vore det bra - vilket han själv också tillstår - om man inom ramen för en förordning kunde uppnå större enighet.On hyvin tärkeää myöntää, että matkailu on tärkeä elinkeino useissa kehitysmaissa. Det är mycket viktigt att vi tillstår att turismen är en stor industri i många utvecklingsländer.
  • tunnustaa
    Hallitus on tietoinen unionin kannasta ja se tunnustaa vastuunsa. Regeringen känner väl till unionens åsikt och tillstår sitt ansvar.Tiedonannossaan komissio myös tunnustaa, että EU:n eri politiikanaloilla voi sekä kansallisella tasolla että kansainvälisesti olla välillinen vaikutus maailmanlaajuisiin metsävaroihin. I sitt meddelande tillstår kommissionen också att åtskillig europeisk politik både på nationell och internationell nivå kan ha en indirekt påverkan på världens skogsresurser.Pitkien tutkimusten jälkeen he tunnustivat rikoksensa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja