BlogitReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan timmer käännös ruotsi-suomi

 • puutavara
  Puutavara ja kalat ovat Länsi-Afrikan alueen sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen kannalta tärkeitä luonnonvaroja. Timmer och fisk är de viktigaste tillgångarna för den socioekonomiska utvecklingen i den västafrikanska regionen.Meidän on seurattava paremmin kalakantoja ja metsävaroja sekä valvottava entistä tiiviimmin ja tarkemmin puutavara- ja kalastusteollisuutta. Vi behöver en bättre övervakning av fiskebestånden och skogarna och bättre övervakning av timmer- och fiskeindustrierna.Kuten jo todettiin, puutavara ja kalavarat ovat kaksi tuotetta, jotka ovat erittäin tärkeitä Länsi-Afrikan taloudelliselle ja sosiaaliselle kehitykselle. Som så riktigt har påpekats är timmer och fisk två nyckelprodukter för Västafrikas ekonomiska och sociala utveckling.
 • hirsi
  Hirsi on meillä yleinen rakennuspuu.Hirret kannattelevat talon kattoa.Joissakin valtioissa voidaan rikollinen tuomita hirteen.
 • puup
  Siihen kuuluvat myös kasviperäiset tuotteet, esimerkiksi viljat, palkokasvit, vihannekset, hedelmät ja puu. Produkter som härrör från växtriket, exempelvis spannmål, baljväxter, grönsaker, frukt och timmer inkluderas också här.Alueen valtioiden talousyhteisön (ECOWAS) tärkeimmät biologiset luonnonvarat ovat puu ja kala, ja näiden viennistä yli 80 prosenttia suuntautuu Euroopan unioniin. Den viktigaste naturresursen för Västafrikanska staters ekonomiska gemenskap (Ecowas) är timmer och fisk och mer än 80 procent av exporten av dessa produkter går till Europeiska unionen.
 • puu kaatuu
 • tukki
 • tukkipuu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja