TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan torr käännös ruotsi-suomi

  • kuivaTämän ansiosta keskusteluihin tutustuminen on paljon eloisampaa kuin pelkän kuivakan tekstin ollessa kyseessä. Debatterna görs därmed tillgängliga på ett mer verklighetsnära sätt än endast genom en torr och saklig text.Voimme seurata puhujien elekieltä ja saamme keskusteluista irti paljon enemmän kuin pelkkää kuivakkaa tekstiä lukemalla. Man kan se talarnas kroppsspråk, vilket ger mycket mer än att endast läsa en torr och saklig text.Heinäkuun 23. päivänä Korsikassa oli poikkeuksellisen kuuma: 44 astetta, ilma oli hyvin kuiva ja hyvin voimakas širokko-tuuli puhalsi. Den 23 juli var det ovanligt varmt på Korsika: 44 grader, mycket torr luft och en mycket stark siroccovind.
  • torriTyhjiön paine ilmaistaan usein torreina. Normaali ilmanpaine on 760 torria –– . Hehkulampussa vallitsee 10-14 torrin –– paine. –– 10-14 torrin paineessa kuutiosenttimetrissä kaasua on tuhansia molekyylejä, kun alailmakehässä niitä on tuhansia triljoonia. [http://tieku.fi/kysy-meilta/taydellinen-tyhjio-on-vain-teoriaa]
  • kuiva kuivakas
  • kuivakas

Esimerkit

  • Är inte dina skor torra än?
  • Han uppfattades som tämligen torr.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja