ViihdeBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan tror käännös ruotsi-suomi

  • luulla
    Mielestäni kenenkään komissiossa ei pidä luulla, että tämän parlamentin jäsenet aikovat kumota vastuunsa. Jag tror inte att någon i kommissionen tror att parlamentsledamöterna kommer att avsäga sig sina plikter.Afrikkalaisten kumppaniemme ei saa antaa luulla, että Euroopan unionin uusi tunnuslause on: "Lupaukset sitovat vain niitä, jotka uskovat niihin." Låt oss inte få våra afrikanska samarbetspartner att tro att EU:s nya motto är ”löften är bara bindande för dem som tror på dem”.Hiljainen varoitukseni on siis vain se, ettei mielestäni pidä luulla, että voimme tehdä käyttökelpoisen 100 euron kultarahan. Min lilla stilla varning är alltså bara att jag inte tror att man skall tänka sig att få ett fungerande hundraeuromynt i guld.
  • uskoa
    En voi oikeasti uskoa, että ajattelette niin. Jag tror ärligt talat inte att ni menar det.Se on luettava, jotta sen voi uskoa. Man tror det inte förrän man har läst det.Minä tiedän, että IsonBritannian hallituksella on uskoa tehdä vaikeita valintoja. Jag vet att den brittiska regeringen tror på att fatta svåra beslut.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja