VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan tvivel käännös ruotsi-suomi

  • epäilysKuitenkin, arvoisa komissaari, minulla on eräs epäilys. Emellertid, herr kommissionär, hyser jag ett tvivel.Ymmärrätte, että epäilys säilyy. Ni förstår att det finns tvivel kvar.Tällainen epäilys herää siitäkin, että perustaksi on valittu BKT henkeä kohti. Detta tvivel gäller även valet av BNP per capita som absolut referenspunkt.
  • epäilyKuitenkin, arvoisa komissaari, minulla on eräs epäilys. Emellertid, herr kommissionär, hyser jag ett tvivel.Ymmärrätte, että epäilys säilyy. Ni förstår att det finns tvivel kvar.Silloin epäily kasvihuonekaasujen vaikutuksesta on entistä huolestuttavampaa. Då är det extra oroande med tvivel över växthusgasernas inflytande.
  • kysymysTämä on aivan ehdottomasti tärkeä ja keskeinen kysymys. Detta är utan tvivel en viktig kärnfråga.Tämä kysymys on nyt epäilemättä erittäin tärkeä Kastilia-Leónissa. Denna fråga är utan några tvivel mycket viktig i Castilla-León.Kiireellisintä käsittelyä edellyttää epäilemättä kysymys muuttovirroista. Den mest brådskande frågan är utan tvivel frågan om migrationsflödena.

Esimerkit

  • Hon hade sina tvivel om honom.
  • Han hade sina tvivel inför förlovningen.
  • Jag har inga tvivel om att han låg bakom skadegörelsen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja