TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan tycka käännös ruotsi-suomi

 • jotakin mieltä
 • luulla
  Heillä on oikeus luulla, että tämä asetus ei ole WTO: n vaatimusten mukainen. De har rätt att tycka att denna förordning inte överensstämmer med WTO.Kun nämä yhdistetään, voisi luulla, että kyseessä olisi EU:n ehtojen rikkominen. Om man betraktar dessa frågor tillsammans, kan man tycka att de redan utgör en överträdelse av EU:s villkor.Voisi luulla, että jos valtio on Euroopan unionin jäsen, sen on noudatettava kaikkia unionin normeja. Det skulle kunna tyckas att om en stat tillhör Europeiska unionen borde den följa alla europeiska normer.
 • meinata
  Mitä se meinaa?Meinasin kuolla.
 • olla mielipiteenä
 • pitää
  Meidän ei pidä pitää tätä kohtaa esityslistalla talouspakettiin nähden toissijaisena. Vi bör inte förbigå den punkten på agendan och tycka att den är mindre viktig än det ekonomiska paketet.Ainoana poikkeuksena voidaan pitää sitä, että budjettivaliokunta tukee suoritusvarausta. Det enda undantaget kan tyckas vara budgetkontrollutskottets stöd till resultatreserven.Mielestäni globalisaatiosta tai tulvista on mahdoton pitää, saati sietää niitä. Enligt min mening går det inte att tycka om vare sig globalisering eller översvämningar, än mindre finna sig i dem.
 • tarkoittaa
  Se, että ihmiset saadaan pitämään Euroopasta, tarkoittaa keinojen löytämistä Euroopan ymmärtämiseksi. Att få människorna att tycka om Europa betyder att hitta sätt att göra det förstått.Tornado tarkoittaa pyörremyrskyä.Mitä sinä tarkoitat?
 • tuntea
  Tilanne ei sen jälkeen ole muuttunut juuri lainkaan, mutta silti ihmiset hämmästelevät sitä, että koleraepidemia leviää hyvin nopeasti, ja kansainvälinen yhteisö alkaa taas tuntea sääliä. Läget har knappast förändrats sedan dess, ändå är man överraskad över att koleraepidemin sprider sig mycket snabbt och världssamfundet börjar tycka synd om befolkningen igen.tuntea kipua, janoatuntea pelkoa, rakkautta
 • tuntua
  Rouva komission jäsen, minusta se, mitä teette, alkaa vähitellen tuntua älykkyyteemme kohdistuvalta loukkaukselta! Fru kommissionär, jag börjar tycka att ert agerande är en förolämpning mot vår intelligens!Minusta on alkanut tuntua siltä, että olisi syytä lopettaa komission jäsenten poliittinen arvostelu ja ryhtyä vain säälimään heitä. Jag har börjat känna mig lockad av att sluta rikta politisk kritik mot kommissionsledamöterna och i stället bara tycka synd om dem.Tämä pyyhe tuntuu pehmeältä.
 • tykätä

Esimerkit

 • Jag tycker att den nya läraren är trevlig.
 • Jag tycker att röd är en vacker färg.
 • Karlen tyckes vänta på någon, men hans herre synes ingenstädes. (Banditen: en berättelse
 • Jag tycker alla svenskar ska ha varsin dator.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja