ReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan underhåll käännös ruotsi-suomi

  • elatusapu
  • hoitoMikäli potilaalla on hengitysvaikeuksia ja sydämen toiminta on heikkoa, hoito aloitetaan välittömästi.Sairastamisen vuoksi on asioiden hoitoa laiminlyöty.Usein kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito annetaan ulkopulisille urakalla tehtäväksi.
  • huoltoTeiden rakentaminen ja huolto eivät ole ainoita kustannustekijöitä. Vägbyggande och underhåll är inte de enda kostnaderna.Yhtiöillä on suuri kiusaus alentaa koulutus-, huolto- tai henkilöstökustannuksia, jolloin turvallisuus vaarantuu. Det kan vara mycket lockande att skära ned på utbildning, underhåll eller personal, och det i sin tur utgör ett hot mot säkerheten.Irlannissa toimii myös eräs vanha valtion yritys, joka on nyt yksityisomistuksessa ja joka tarjoaa lentoyhtiöille huolto- ja ylläpitopalveluja. Det finns också ett före detta statligt bolag i Irland som nu är privatägt och som servar och underhåller flygplan.
  • kunnossapitoNykyään huono kunnossapito, rappeutuminen ja köyhyys ovat havaittavissa kaikkialla Bulgariassa. Dåligt underhåll, förfall och fattigdom är i dag påfallande i hela Bulgarien.Nyt näemme tuloksen: hinnat ovat nousseet, kunnossapito on heikentynyt, ja usein myös palvelu on huonontunut. I dag ser vi resultatet: höjda priser, sämre underhåll, och också ofta sämre service.Muita turvallisuuden kannalta keskeisiä seikkoja ovat asianmukainen koulutus, hyvä kunnossapito ja tasoristeysten turvallisuuden parantaminen. Adekvat utbildning, ordentligt underhåll och bättre skyddsanordningar vid plankorsningar är andra viktiga säkerhetsinslag.
  • ylläpitoRakennusten hankinta, ylläpito ja vuokrakulut muodostavat yhden suurimmista hallinnollisista menoeristä EU:n toimielimissä. Utgifter för köp, underhåll och hyra av fastigheter utgör en av de huvudsakliga administrativa utgiftsposterna för EU-institutionerna.Ne edellyttävät rankkoja kustannusleikkauksia, mikä tapahtuu aina palkansaajien kustannuksella, vaikka heidän roolinsa ylläpito- ja turvallisuusalalla on merkittävä. Detta tvingar till drastiska kostnadsminskningar, alltid till nackdel för de anställda som likväl spelar en nyckelroll på området för underhåll och säkerhet.Jos tämä ilmoitus näkyy, ota yhteyttä ylläpitoon.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja