TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan underlig käännös ruotsi-suomi

 • outo
  Arvoisa puheenjohtaja Barroso, olette hieman outo orkesterinjohtaja. Herr Barroso! Ni är en ganska underlig orkesterdirigent.Se on kovin outo anakronismi, että politiikka, joka yhteisöllistettiin 1950-luvulla on niin selvittämätön ja suljettu kuin se on. Det är en så underlig anakronism att en politik som infördes på gemenskapsnivå redan på 1950-talet är så oredovisad och utan insyn som den är.Meillä on Euroopassa hyvin outo tilanne, jossa kilpailua seurataan tietyillä aloilla hyvin perusteellisesti ja toisilla aloilla taas huomattavasti vähemmän. Vi har en väldigt underlig situation i EU där vi övervakar konkurrensen mycket noggrant inom vissa sektorer och mycket mindre i andra.
 • kummallinen
  Ruotsinkielinen termi "märkning" on hieman kummallinen käännös. Den term vi använder på svenska: "märkning", blir lite underlig i översättning.Kyseessä on kummallinen elin, jolla on kaksi sielua. Detta är en underlig kropp med två själar.Arvoisa puhemies, tämänpäiväinen keskustelu on varsin kummallinen. Herr talman! Vi har en ganska underlig debatt i dag.
 • hämmästyttävä
 • hassu
 • huvittava
  IND/DEM-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, maailma on huvittava paikka. för IND/DEM-gruppen. - (EN) Herr talman! Världen är bra underlig.Pelle oli lasten mielestä huvittava ja riemua piisasi.Joskus yksinkertaisetkin lelut voivat olla huvittavia, koiralle pallo tuo hupia pitkäksi aikaa.
 • ihmeellinen
 • merkillinen
  Arvoisa komission varapuheenjohtaja Kinnock, tässä istuntosalissa vallitsee merkillinen ilmapiiri. Herr vice ordförande Kinnock! Denna kammare är en underlig miljö.Juuri vammaisten työllistämisen tukemista ei voitu toteuttaa, ja siitä syntyy merkillinen ristiriita. Stöd till sysselsättning av människor med funktionshinder kunde framför allt inte åstadkommas, och därför uppstår en underlig motsättning här.Muotitietoiset haluavat kulkea merkillisissä vaatteissa, merkin laatu ratkaisee valinnan.
 • oikukas
 • oikutteleva
 • omituinen
  Tämä on äärettömän omituinen näkökanta. Det är en i grunden underlig synpunkt.Ministerineuvoston tilanne on siinä mielessä omituinen, että vain tietyt keskustelut ovat avoimia yleisölle. Ministerrådet har ju den underliga situationen att bara vissa debatter är tillgängliga för allmänheten.Onpa omituinen käsitys yhteistyöstä ja omituinen käsitys myös moraalista ja kansanterveydestä, kun järjestöille jaetaan tukia täysin salaisesti! Det är en underlig syn på samarbete, en underlig syn också på moral och folkhälsa, eftersom stödet till föreningar skall fördelas i totalt dunkel!
 • vieras
  Pihassa on vieras auto.Naapuriin muutti vieras perhe.SETI-projekti etsii vieraan älyn lähettämiä signaaleja.

Esimerkit

 • Jag vaknade upp och kände en underlig känsla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja