TietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan ungdom käännös ruotsi-suomi

 • nuoruus
 • nuoretp
  Edellytyksenä on vielä se, että mukaan saamamme turkkilaiset nuoret edustavat hyvin maan nuorisoa. Men det krävs förstås att den turkiska ungdom som ansluter sig till oss är representativ.Toivottavasti lapset, opiskelijat ja aktiiviset nuoret saavat useita vapautuksia ja alennuksia. Förhoppningsvis kommer det att bli ett antal avgiftsbefrielser eller sänkta avgifter för barn, studenter och aktiv ungdom.Arvoisa puhemies, onneksi meidän ei tarvitse odottaa, että turkkilaiset nuoret saavat mahdollisuuden tutustua Eurooppaan. Fru ordförande! Lyckligtvis behöver vi inte vänta för att låta den turkiska ungdomen lära känna Europa.
 • nuori
  Se tarkoittaa, että joka kymmenes eurooppalainen nuori on vailla työtä. Det innebär att en ungdom av tio i Europa står utan arbete.Näin voitaisiin saada yksi jos toinenkin nuori maanviljelijä jäämään vuoristoalueille. Även detta skulle kunna övertyga en och annan ungdom att inte överge bergen.Matti ei ole enää pieni, mutta kuitenkin vielä nuori poika.
 • nuori ihminen
 • nuoriso
  Nuorisosta emme voi koskaan kiistellä: nuoriso on välttämättömyys. Ungdomsfrågorna blir aldrig kontroversiella: ungdomsfrågorna är en nödvändighet.Ensimmäisenä painopisteenä on nuoriso-ohjelma. Det första området är ungdomsprogrammet.Turkin osallistuminen Sokrates- ja Nuoriso-ohjelmiin Turkiets deltagande i programmen Sokrates och Ungdom för Europa
 • nuoruusikä

Esimerkit

 • Ungdomen slösas bort på de unga. – George Bernard Shaw

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja