ViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan uppenbarligen käännös ruotsi-suomi

  • ilmeisestiMuutamat ovat ilmeisesti tosiaan poistuneet. Somliga har faktiskt uppenbarligen försvunnit.Muuta vaihtoehtoa ei ilmeisesti ole. Uppenbarligen finns det inget annat alternativ.Tämä asia on ilmeisesti selvitetty. Denna punkt har uppenbarligen retts ut.
  • nähtävästiKompromissi nähtävästi löytyi. Uppenbarligen finns det en kompromiss.Huonot viestit menevät nähtävästi kuitenkin paljon paremmin perille. Men uppenbarligen har dåliga budskap mycket bättre genomslagskraft.Se on nähtävästi saanut maailman uudelleen hereille. Det har uppenbarligen ruskat liv i världsopinionen på nytt.
  • selvästiOngelma on selvästi juuri tällä kohdin. Problemet ligger uppenbarligen just här.Ukraina on joutunut selvästi keskelle kiistaa. Ukraina har uppenbarligen kommit i kläm.Meidän on selvästi mentävä nyt pidemmälle. Nu måste vi uppenbarligen gå längre.
  • silminnähdenOlen iloinen, että sairaala on nyt vihdoinkin, kaikkien näiden vuosien jälkeen, aloittanut työnsä ja tekee silminnähden menestyksekkäästi työtä Gazan väestön hyväksi. Det gläder mig att man nu äntligen, efter alla dessa år, har påbörjat sitt arbete och uppenbarligen med framgång arbetar för befolkningen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja