TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan uppgift käännös ruotsi-suomi

 • tehtävä
  Parlamentilla on edessään tärkeä tehtävä. Parlamentet står inför en viktig uppgift.Tämä tehtävä meitä kaikkia odottaa. Det är det som är allas vår uppgift.Näin ollen meillä on edessämme valtava tehtävä. En enorm uppgift ligger alltså framför oss.
 • askare
 • harjoittelu
 • harjoitus
  Tämä on ollut pitkä ja vaativa harjoitus, jossa kärsivällisyys on todella ollut koetuksella. Detta har varit en lång och krävande uppgift där tålamodet verkligen har satts på prov.
 • homma
 • ilmoitus, tieto
 • puuha
  Siinä oli puuhaa koko päiväksiPuuha käynnistettiin kokoamalla nimilista asian kannattajistanauraa jonkun puuhille
 • tarkoitus
  Mitä tämän tutkintavaliokunnan on tarkoitus löytää? Vad skall egentligen vara kommitténs uppgift?Kuvitelkaa, että naisten ainoa tarkoitus on lasten tekeminen. Föreställ er att kvinnornas enda uppgift är att föda barn.Mietintöni tarkoitus on sen tähden melko vaatimaton. Mitt betänkande har därför en ganska blygsam uppgift.
 • tekeminen
  Kuvitelkaa, että naisten ainoa tarkoitus on lasten tekeminen. Föreställ er att kvinnornas enda uppgift är att föda barn.Esikuva-analyysin tekeminen yritysten toiminnalle on ensin ja ensisijaisesti teollisuudenalan oma tehtävä. Benchmarking av företagens konkurrenskraft är först och främst en uppgift för industrin själv.Parlamentin komissiolle antamaan tehtävään kuului myös vertailuanalyysien tekeminen, henkilöstön virkojen vertaaminen kansainvälisten järjestöjen virkoihin. En del av de uppgifter som parlamentet gav kommissionen var att riktmärka och jämföra tjänster med tjänster inom internationella organisationer.
 • tieto
  Mistä lähtien tämä tieto on ollut avoimesti saatavilla? Hur länge har dessa uppgifter varit offentliga?Myös tämä tieto on meidän puoleltamme täysin toisenlaista. Även den här har vi på vår sida helt andra uppgifter.Miksi luettelen näitä tilastotietoja? Varför räknar jag upp dessa statistiska uppgifter?
 • toimeksianto
  Tätä koskeva toimeksianto hyväksyttiin yleisten asioiden neuvostossa 25. tammikuuta 1999. Motsvarande uppgift bekräftades av allmänna rådet den 25 januari 1999.Toinen seikka, jota ei ole muotoiltu selvästi yhteisessä päätöslauselmassa, on väliaikaisen komission toimeksianto. En annan aspekt som inte tydligt har formulerats i den gemensamma resolutionen är vilken uppgift interimskommissionen skall ha.Tärkeää on myös selkeyttää, että kansallisen valvojan toimeksianto ja sen tehtävät CEIOPS:ssä eivät saa olla ristiriidassa. Inte mindre viktigt förtydligar man också att det inte ska förekomma några konflikter mellan ett nationellt tillsynsorgans uppgift och dess roll inom CEIOPS.
 • toiminto
  Tässä laitteessa on monta toimintoa.Hervannan ja Kaarilan lukioiden toiminnot siirtyvät nykyisine painotuksineen Sampolaan.
 • työ
  Meillä on edessämme valtava työ, arvoisa komission jäsen. Vi har en enormt stor uppgift framför oss, herr kommissionsledamot.Jos tätä pohditaan oikein kunnolla, Euroopalla on edessään valtava työ. Om man tänker på detta riktigt ordentligt så har EU en enorm uppgift.Hankkeiden tunnistaminen ja vapaaehtoisten hankkiminen on suuri työ itsessään. Att hitta projekt och passa ihop dem med volontärer är en stor uppgift i sig självt.
 • velvollisuus
  Se on valiokunnan institutionaalinen tehtävä ja velvollisuus. Det är utskottets institutionella uppgift och skyldighet.Euroopan parlamentilla on todellinen velvollisuus olla varuillaan näiden asioiden suhteen. Europaparlamentet har en verklig uppgift när det gäller att varna för detta.Tällaisen kulttuurin aktiivinen edistäminen on koko yhteiskunnan velvollisuus. Det är en allmän uppgift att även stimulera den kulturen aktivt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja