ReseptitNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan uppmärksam käännös ruotsi-suomi

 • tarkkaavainen
  Esitän lyhyesti toimenpiteet, joihin komissio on ryhtynyt. Komissio on näiden asioiden osalta luonnollisesti erityisen tarkkaavainen. Jag kommer kort att gå igenom de åtgärder som vidtagits av kommissionen, som naturligtvis är oerhört uppmärksam på dessa frågor.Te ette varmaan ollut riittävän tarkkaavainen, kun sanoitte äsken, että minä hyökkäsin ensin jäsen Ribeiro e Castron kimppuun. Jag tror att herr talman nog inte var tillräckligt uppmärksam då han sade, nu, att jag var den som var först med att angripa ledamot Ribeiro e Castro.Pyytäisin herra komissaarilta, että komissio hänen sanojensa mukaisesti olisi erittäin tarkkaavainen ja muuttaisi todeksi sen, mistä hän puhui. Jag skulle vilja be kommissionären att, i enlighet med era egna ord, se till att kommissionen är mycket uppmärksam och förverkligar det ni har beskrivit.
 • valpas
  Voidaan sanoa, että komissio ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuin pitävät molemmat vertailukohtana keskivertokuluttajaa, joka on suhteellisen valistunut ja suhteellisen valpas ja varovainen. Det är rimligt att säga att kommissionen liksom EG-domstolen tar som riktmärke den genomsnittlige konsumenten, som är någorlunda välinformerad och någorlunda uppmärksam och försiktig.valpas vartija
 • varuillaan
  Budjettivallan käyttäjän pitäisi olla varuillaan, koska vieläkään ei ole esitetty arviointikertomusta innovatiivisista toimista edellisen ohjelmakauden 1994-1999 aikana. Att det fortfarande inte finns någon utvärderingsrapport om de innovativa åtgärderna under föregående programplaneringsperiod (1994-1999) borde göra budgetmyndigheten uppmärksam.
 • huomaavainen
 • kohtelias

Esimerkit

 • Man måste vara uppmärksam när man kör bil.
 • Många kvinnor tilltalas av uppmärksamma män.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja