VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan utgift käännös ruotsi-suomi

 • meno
  Vähintään 40 prosenttia varoista on käytettävissä tämän alan menoihin. Minst 40 procent av resurserna kommer att anslås för utgifter på detta område.Meillä BKT: n meno-osuus on 0, 63 %, kun yhteisön keskiarvo on 2, 4 %. Våra utgifter motsvarar 0, 63 procent av BNP, medan genomsnittet inom gemenskapen är 2, 4 procent.Katson, että koheesiopolitiikassa on keskityttävä menojen ja menettelyjen sääntöjenmukaisuuden sijaan ennemminkin tuloksiin. Jag anser att sammanhållningspolitiken måste bli mer resultatinriktad och mindre inriktad på att reglera utgifter och förfaranden.
 • kulu
  Yrityksen pääasiallinen kulu on palkkamenot.suuret kulutkulujen korvaaminen
 • kustannus
  Tämä on loppujen lopuksi monen perheen suurin kustannus vuodessa, ja he odottavat, että suojelemme heitä. För många familjer är ju detta faktiskt årets största enskilda utgift i budgeten, och de förväntar sig att vi skyddar dem.Esimerkiksi lämmitykseen liittyvät muutokset ovat suuri kustannus vuokralaisille, ja niitä on säänneltävä ja jopa vähennettävä. Uppvärmningskostnaderna är till exempel en stor utgift för de boende och måste regleras och till och med sänkas.Haluamme, että kaikista kuluista toimitetaan todisteet, ja haluamme, että kaikista muuttuvista kuluista tehdään kustannus-hyötyanalyysi. Vi vill att alla utgifter ska styrkas med skriftlig dokumentation, och vi vill att alla rörliga kostnader ska bli föremål för en kostnads- och intäktsanalys.
 • maksu

Esimerkit

 • Hur stora är dina månatliga utgifter?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja