HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihde

Sanan utmattning käännös ruotsi-suomi

  • väsymysMarkkinoita kohtaa tunnettu väsymys aiheuttaa huolta ja sitä on tutkittava yksityiskohtaisesti. En utmattning av marknaden ger anledning till oro och detta måste undersökas i detalj.Monissa onnettomuuksien jälkeen tehdyissä tutkimuksissa on näet todettu, että miehistön väsymys on yksi onnettomuuteen johtaneista tekijöistä. I många undersökningar som har utförts till följd av olyckor har utmattning hos besättningen identifierats som en av de bidragande orsakerna till olyckorna.Väsymys on sangen yleistä, ja yleisimmin siihen löytyy syy väsyneen henkilön elintavoista tai elämäntilanteesta: liian lyhyet yöunet, liikunnan puute, runsas alkoholin käyttö, ylenmääräinen rasittuneisuus tai työuupumus.
  • uupuminenTuosta menosta ei voi seurata kuin täydellinen uupuminen.
  • uupumusEräs harkintaa vaativista pääkohdista on sen varmistaminen, ettei lentokapteenien uupumus vaaranna lentoturvallisuutta. En av huvudpunkterna som man bör ha i åtanke är att piloternas utmattning inte äventyrar flygsäkerheten.
  • väsyminen
  • väsymisvaurio

Esimerkit

  • Hur skall du hantera utmattningen efter nattpasset?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja