TietovisatBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan välmående käännös ruotsi-suomi

  • hyvinvointiNe ovat eläviä olentoja, joiden hyvinvointi on pyrittävä takaamaan. Det är levande varelser, vilkas välmående måste eftersträvas.Meidän on turvattava kaikkien lasten hyvinvointi ja ajettava heidän etuaan. Vi måste skydda varje barns välmående och värna om deras intressen.Tällä alalla säädettävissä laeissa on asetettava etusijalle potilaiden terveys ja hyvinvointi. Patienternas hälsa och välmående måste stå i centrum för de lagar vi stiftar inom området.
  • hyvinvoivaArvoisa puhemies, Irakilla olisi mahdollisuudet olla rikas ja hyvinvoiva. Herr talman! Irak har en potential att vara rikt och välmående.Entisen Neuvostoliiton hyökätessämaahamme 30 vuotta sitten Afganistan oli jotakuinkin hyvinvoiva maatalousyhteiskunta. För 30 år sedan, när f.d. Sovjetunionen invaderade Afghanistan, var landet ett tämligen välmående jordbrukssamhälle.Alankomaat oli kuitenkin siihen aikaan hyvinvoiva maailmanmahti, ja siellä vallitsi suhteellisen suuri vapaus. Ändå var Nederländerna på den tiden en välmående världsmakt och hade landet relativt mycket frihet.
  • rahoissaan

Esimerkit

  • Välmåendet ska vara så högt som möjligt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja