HoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan värdering käännös ruotsi-suomi

 • arviointi
  Tämä on toteamus eikä arviointi. Detta är ett konstaterande och inte en värdering.Arviointi on luonnollisesti keskeinen väline tehokkuuden parantamisessa. Värdering är naturligtvis ett centralt instrument för att förbättra effektiviteten.Pelkkä arviointi ei kuitenkaan riitä, vaan tärkeää on juuri tulosten tiedottaminen, jos niillä halutaan olevan todellista vaikutusta. Enbart värdering räcker dock inte, utan det som är viktigt är att man informerar om resultaten om man vill att de ska ha en verklig effekt.
 • arvio
  Arvoisa puhemies, käsiteltävänä oleva mietinnön tiedot ovat tarkkoja, ja se on objektiivinen arvio. Herr talman! Det betänkande som vi diskuterar innehåller exakta uppgifter och ger en objektiv värdering.Komission arvio työttömyyden vähentymisestä on harhaa ja peittää taakseen todelliset luvut. Denna minskning av arbetslösheten enligt kommissionens positiva värdering är en falsk föreställning som döljer verkligheten bakom siffrorna.Arvio saaren asukasluvusta on noin 500.
 • arvo
  Demokratia on yleismaailmallinen arvo. Demokrati är en universell värdering.Uskonnonvapaus on arvo, joka meidän on otettava esiin. Religionsfrihet är en värdering som vi måste uppmärksamma.Se on tärkeä arvo joskus täysin normittomassa yhteiskunnassamme. Det är en viktig värdering i vårt ibland helt normlösa samhälle.
 • arvojärjestelmä
 • arvostus

Esimerkit

 • En viktig värdering handlar om mänskliga rättigheter för varje människa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja