TietovisatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan växla käännös ruotsi-suomi

  • vaihtaaJos haluan esimerkiksi vaihtaa 10 000 Belgian frangin setelin pienemmiksi seteleiksi, kymmeneksi 1 000 frangin seteliksi, se tehdään ilmaiseksi. Om jag till exempel vill växla en belgisk tiotusenfrancsedel i mindre valörer, tio tusenfrancsedlar, så görs det gratis.Olisi myös tärkeää informoida hyvin kuluttajia siitä, että kolikkoja ei voida vaihtaa kaikissa jäsenvaltioissa. Det är också viktigt att man ger konsumenterna bra information om att mynten inte kan växlas in i alla medlemsstater.Tämä on hyvin tärkeää, koska se merkitsee, että vaikeuksissa olevien maiden huonoja joukkovelkakirjoja voidaan vaihtaa pelastusmekanismin AAA-luokan joukkovelkakirjoihin. Detta är mycket viktigt, eftersom det betyder att man kan växla in dåliga obligationer från problemländer mot räddningsmekanismens AAA-obligationer.
  • vuorotellaKoska palvelut siis ovat rajalliset, tarkoituksemme on vuorotella kieliä siten, että tulkkausta on yhtä paljon kaikille uusille kielille.(1) Så med de begränsade resurser som finns tillgängliga har vi för avsikt att växla språken så att tillgången till alla de nya språken är lika stor.(1)Kesä ja talvi vuorottelevat joka vuosi.Minna ja Mikko vuorottelevat töissä.
  • kytkeäAuton kytkin kytkee moottorin voimansiirtoon.Koira kytkettiin ketjuun.Kytke piuha tuolle välille!
  • muuttaaMuutin Turkuun, koska sain täältä töitä.Laitoin kalustuksen uusiksi, muutin melkein kaiken.Muutin artikkelia niin, että siitä saa jo selvääkin.
  • vaihdella
  • vaihtaa, vaihdella

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja