ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatViihde

Sanan vad som helst käännös ruotsi-suomi

 • mikä ikinä
 • mikä tahansa
  Mikä tahansa on parempi kuin lähimenneisyyden tilanne. Vad som helst är väl bättre än vad de stått inför på sistone.Niitä uhkasi konkurssi ja mikä tahansa oli niille helpotus. De stod inför konkurs, och vad som helst skulle vara en lättnad för dem.Syy on selvä: kulutuksen ja tarjonnan väli on niin kapea, että melkein mikä tahansa saa hinnat nousemaan kattoon. Anledningen är uppenbar: klyftan mellan konsumtion och tillgång är så smal att nästan vad som helst kan göra att priserna stiger.
 • mitä tahansa
  Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa. Vem som helst kan ju komma och säga vad som helst.Tänä päivänä mistä tahansa voidaan valmistaa periaatteessa mitä tahansa. Nuförtiden kan man i stort sett framställa vad som helst av vad som helst.Ehdotukset toimenpiteistä" voivat tarkoittaa mitä tahansa. Förslag till åtgärder" kan betyda vad som helst.
 • mikä
  Mikä tahansa on parempi kuin lähimenneisyyden tilanne. Vad som helst är väl bättre än vad de stått inför på sistone.Niitä uhkasi konkurssi ja mikä tahansa oli niille helpotus. De stod inför konkurs, och vad som helst skulle vara en lättnad för dem.Siksi kaikkeen, mikä vahvistaisi tai tehostaisi OLAFin toimintaa, on suhtauduttava myönteisesti ja tuettava. Vi välkomnar och stöder vad som helst som kan stärka och effektivisera Olaf.
 • minkä tahansa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja