TietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitNauris.fi

Sanan varv käännös ruotsi-suomi

 • kierros
  Viidennelle kierrokselle jatkaa neljän kierroksen jälkeen 60 parasta golfaria.Zimbabwessa vaalien toinen kierros kesäkuussaDohan kierros keskittyy tulleihin. [neuvotteluista]
 • telakka
  Me kamppailemme kalatalouden puolesta, sen lisäksi on vain pieni telakka. Vi kämpar för fiskerinäringen, men har bara ett litet varv kvar.Meillä on satama, telakka, laivanomistajia, kalastajia ja merenkulkuhallinto. Vi har en hamn, ett varv, redare, fiskare och en sjöfartsförvaltning.Arvoisa puhemies, Belfastissa sijaitseva Harland & Wolff -telakka on kuuluisa telakka, joka työllisti aiemmin 27 000 työntekijää, kun heitä on nykyään vain vähän yli 1000. Herr talman! Varvet Harland & Wolff i Belfast är ett känt varv som förr hade 27 000 anställda, men som nu bara har strax över 1 000 anställda.
 • kerros
  Kerrostaloissa kerrokset ovat päällekkäin.Matti asuu toisessa kerroksessa.Laminoitu auton tuulilasi koostuu useasta kerroksesta.
 • kerrostuma
 • pyörähdys
 • kierto
  Liikkeissä kierto on alennusmyynneissä kiertämisen työläin vaihe.Voltin kierto eli volttaus on tasotusajojen lähdön alkutoimi ravikilpailuissa.Juhtaeläimiä ja muita kotieläimiä on käytetty kierroissa vedenpumppaamisen ja mm. ponttoiden voimanlähteenä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja