BlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan verktyg käännös ruotsi-suomi

  • työkaluTietokone on vain kone, työkalu. En dator är bara en maskin, ett verktyg.Se on työkalu jokapäiväistä elämää varten modernissa yhteiskunnassa. Det är ett verktyg för dagligt liv i det moderna samhället.Kuudes puiteohjelma tulee olemaan yksi työkalu. Det sjätte ramprogrammet kommer att bli ytterligare ett verktyg.
  • työvälineUusi tekniikka on aina vain työväline. Varje ny teknik är bara ett verktyg.Meillä on täällä tekeillä valtava työväline. Vi har ett fantastiskt verktyg på gång.Se on ainutlaatuinen työväline pohjoisen ja etelän välisessä vuoropuhelussa. Den är ett unikt verktyg för dialog mellan nord och syd.
  • välineMeidän on pyrittävä löytämään jokin toinen väline. Vi måste försöka finna ett annat verktyg.Talousarvio on sen vuoksi keskeinen väline. Budgeten är alltså ett verktyg för fokusering.Onko se paras saatavilla oleva väline? Är detta bästa tänkbara verktyg?
  • välineistöTarkoituksena on esimerkiksi kehittää hallintoviranomaisille välineistö siihen, miten ne voivat hyödyntää rakennerahastoja tukeakseen yhteisöllisten palvelujen kehittämistä. Exempelvis kommer verktyg för hur man ska använda strukturfonderna för att stödja utvecklingen av vårdtjänster i hemmet att utvecklas för förvaltningsmyndigheterna.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja