TietovisatBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fi

Sanan vidare käännös ruotsi-suomi

  • edelleen
    Hän mainitsi sosiaaliset näkökohdat ja niin edelleen. Han nämnde sociala aspekter och så vidare.Siellä on edelleen käytössä vanha kommunistinen järjestelmä. Ett gammalt kommunistiskt system lever där vidare.Uusia sopimuksia ei voida allekirjoittaa ja niin edelleen. Inga nya kontrakt kan undertecknas, och så vidare.
  • enää
    Pienin askelin emme enää edisty. Små steg för oss inte längre vidare.Emme keskustele tästä enää pidempään, jäsen Posselt. Vi diskuterar inte detta vidare, herr Posselt.Lisäkeskusteluille ei kuitenkaan ole enää paljoa aikaa. Det finns emellertid inte så mycket tid över för att diskutera vidare.
  • lisäksi
    Lisäksi tässä ei ole kyse ainoastaan teistä. Vidare handlar det inte bara om er.Lisäksi Euroopassa on oltava vertailukelpoiset lomakkeet. Vidare behöver vi formulär som går att jämföra med varandra i Europa.Lisäksi meillä on joitakin perustavaa laatua olevia vaatimuksia. Vidare har vi några grundläggande krav.

Esimerkit

  • Vi hinner inte stanna! Vi måste vidare!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja