TV-ohjelmatBlogitReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan glad käännös ruotsi-tanska

  • gladJeg er glad for, at den blev forkastet. Jag är glad att det förkastades.Jeg er glad for, at det er blevet klaret. Jag är glad över att den har tagits upp.For det første er jeg glad for, at den findes. För det första är jag glad att den finns.
  • livligJeg vil også sige, at jeg er begejstret over, hvor livlig denne forhandling har været, hvilket faktisk var lige, hvad jeg havde håbet på. Jag är också glad över denna livliga debatt, vilket faktiskt var just vad jag hade hoppats på.Jeg er også glad for at have kunnet bidrage til en så livlig og intens forhandling, navnlig nogle af indlæggene, som jeg er meget taknemmelig for. Jag är glad att ha kunnat bidra till en så livlig och intensiv debatt, speciellt med tanke på vissa anföranden för vilka jag tackar er av hela mitt hjärta.
  • lykkeligDette er led i en tradition, som jeg er lykkelig for at kunne videreføre. Det följer en tradition som jag är glad över att hålla vid liv.Jeg er lykkelig over, at vi endelig beslutter os for at sende et signal her. Jag är glad för att vi äntligen beslutar att här visa på nya vägar.Tyrkiet er tydeligvis meget lykkelig over enhver mulighed for at få et europæisk forum, hvor landet kan optræde. I Turkiet är man tydligen glad över varje tillfälle att framträda i ett europeiskt forum.
  • munterDet, der begyndte som en munter happening, sluttede som en belejringstilstand med stor aggressivitet og vold. Vad som startade som en glad happening, slutade som belägringstillstånd med mycket aggressivitet och våld.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja