ViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan polis käännös ruotsi-tanska

  • politiVi har brug for mere politi, der er absolut ikke tilstrækkeligt meget politi til stede. Vi behöver mer polis, det finns absolut inte tillräckligt med polis.Hans politi og militser begynder at angribe alle dem, som de opfatter som modstandere. Hans polis och milis börjar angripa alla som uppfattas som motståndare.Lad os forestille os en by uden politi. Låt oss föreställa oss en stad utan polis.
  • politibetjentDen myrdede politibetjent var gift og havde børn. Den polis som dödades var gift och hade barn.Resultatet var syv døde (seks koptere og en politibetjent). Resultatet blir att sju personer dör (sex kopter och en polis).Det er rent ud sagt et typisk tilfælde, hvor en gammel tyv bruges som politibetjent. Detta är rent ut sagt ett typiskt fall där gammal tjuv blir bra polis.
  • politimandVi kan naturligvis ikke have en politimand stående foran hver kirke, moské eller synagoge. Vi kan naturligtvis inte ha en polis stående framför varje kyrka, moské eller synagoga.Lad mig påpege, at ΝΑΤΟ er trådt til og agerer nævenyttig international politimand. Låt mig påpeka att Νato ingriper och agerar som en internationell polis som lägger sig i allting.for GUE/NGL-Gruppen. - (DE) Hr. formand, hr. kommissær, mine damer og herrer! En 14-årig dreng i Hakkari blev slået og sendt i koma af en politimand fra den særlige indsatsstyrke. Herr talman, herr kommissionsledamot, mina damer och herrar! En 14-årig pojke i Hakkari blev misshandlad av ett SWAT-team med polismän så illa att han hamnade i koma.
  • betjentHer til morgen tiltvang betjente fra det italienske politi sig adgang til en privat bopæl tilhørende et medlem af vores delegation, samtidig med at han var her i Strasbourg. I morse fick en ledamot av vår delegation påhälsning av italiensk polis som bröt sig in i hans privata bostad medan han befann sig här i Strasbourg.Men jeg vil i stedet med dyb beklagelse informere Parlamentet om det koldblodige og brutale mord på en betjent i det nordirske politivæsen. I stället beklagar jag att jag måste informera parlamentet om det hänsynslösa och brutala mordet på en polisman i Nordirland.Målet for det forpurrede angreb var politibetjente i det seneste af en række forsøg på at myrde betjente, der arbejder i det nordirske politivæsen. Målet för attentatförsöket var poliser i vad som är det senaste i en rad försök att mörda tjänstgörande poliser vid polismyndigheten i Nordirland.
  • politikvinde

Esimerkit

  • Polisen vände sig till allmänheten efter tips.
  • Rånarna blev omringade av ett stort antal poliser.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja