ReseptitJääkiekon MMHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan absicht käännös saksa-suomi

  • tarkoitusMan merkt die Absicht eli tarkoitus paistaa kyllä läpi - jatkuvasti. "Man merkt die Absicht", und zwar ständig. Sehän on tämän välintulon tarkoitus! Das ist die Absicht dieses Beitrags. Tämä ei ollut Dohan kokouksen tarkoitus. Das war nicht die Absicht von Doha.
  • aieNäiden julistusten takaa paljastuu kuitenkin useissa kohdissa aie tarjota yrityksille teknistä ja taloudellista tukea. In mehreren Ziffern geht aus diesen Erklärungen jedoch auch die Absicht hervor, "den Unternehmen durch technische und finanzielle Unterstützung zu helfen ".
  • aikomusSellainen on aikomus uudistaa neuvostoa. So verhält es sich bei der Absicht, den Rat zu reformieren. Siitä huolimatta aikomus on hyvä ja sitä pitää kehua. Die Absicht ist jedoch gut und hat Lob verdient. Loppujen lopuksi tulos merkitsee enemmän kuin aikomus. Letztendlich zählt eher das Ergebnis als die Absicht.
  • juoniViljami on tosi juoni tyyppi.
  • suunnitelmaSuunnitelma on tulevaisuuden elementti, koska lopulta luodaan tavoitteen suhde. Die Charta ist ein Element der Zukunft, weil schließlich eine Absicht festgelegt wird. Tarkoitus oli tuoda esiin eurooppalainen suunnitelma, jonka tavoite on rauhan voima ja kansojen yhteensaattaminen. Die Absicht bestand darin, das Ziel des europäischen Prozesses als eine treibende Kraft hervorzuheben, die sich für Frieden und für das Zusammenbringen der Völker einsetzt. Suunnitelman tavoitteena on peliasemassa esiintyvän epätasapainon kasvattaminen omaksi eduksi tai sen luominen, ellei sitä peliasemasta vielä löydy.
  • syySuurin ja joskus ainoa syy hylkäämiseen on konsuliviranomaisten epäily, että hakijan tarkoituksena on tehdä laittomasti töitä. Der Hauptgrund - und manchmal der einzige Grund - dafür ist, dass Konsulatsbeamte den Verdacht hegen, der Antragsteller könne die Absicht haben, eine illegale Arbeit aufzunehmen. Kolarin syy oli kuljettajan väsymys.Mikä oli mylväisyn syy?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja