VaihtoautotReseptitViihdeTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan akt käännös saksa-suomi

 • teko
  Mikä oli vallankumouksen tunnusomainen teko? Was war der symbolische Akt der Revolution? Tämä on poliittinen viesti, poliittinen teko, jota meidän on tuettava. Das ist ein politisches Zeichen, das ist ein politischer Akt, den wir unterstützen müssen. Kuolema ei voi koskaan olla oikeudenmukainen teko. Tod kann niemals ein Akt der Gerechtigkeit sein.
 • näytös
  Minulle tulee kuitenkin mieleen Schillerin Wallenstein, " Piccolominit" , ensimmäinen näytös, ensimmäinen kohtaus: " Tulette myöhään... mutta tulette!" Aber mir fällt dazu Schillers Wallenstein ein, " Die Piccolomini" , erster Akt, erste Szene: " Spät kommt ihr, doch ihr kommt!" Ensimmäinen näytös alkaa jo kello 15.Haluaisin kaksi lippua tämän illan näytökseen.
 • parittelu
 • sukupuoliyhteys
 • tekeminen
  Minulla ei ole mitään tekemistä.Me emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.Tämän matkan uudelleen tekeminen ei ole helppoa.
 • toimi
  Siinä mielessä se on vain muodollinen toimi. Insoweit ist sie ein Formalakt. Komissio toimi hyvin aktiivisesti, ja yhteistyö oli hyvin tiivistä. Die Kommission war sehr aktiv, und die Zusammenarbeit war sehr eng. Sotilaallinen kieltoalue on ennen kaikkea poliittinen toimi. Das militärische Sperrgebiet ist zunächst ein politischer Pakt.
 • yhdyntä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja