BlogitReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan allgemeinheit käännös saksa-suomi

  • suuri yleisö
    On tärkeää, että nämä ovat yhteisiä aarteita, jotka suuri yleisö omistaa ja joista se nauttii. Es handelt sich ganz klar um gemeinsame Schätze, die der Allgemeinheit zugute kommen und ihr auch gehören. Toisaalta suuri yleisö katsoo, ettei sillä ole riittävästi tietoa sairaalainfektioiden syistä ja seurauksista. Andererseits glaubt die Allgemeinheit, dass sie nicht richtig über Ursachen und Folgen nosokomialer Infektionen informiert ist. suurta yleisöä miellyttävä elokuva
  • yleisö
    On tärkeää, että nämä ovat yhteisiä aarteita, jotka suuri yleisö omistaa ja joista se nauttii. Es handelt sich ganz klar um gemeinsame Schätze, die der Allgemeinheit zugute kommen und ihr auch gehören. Puheet laillistamisesta aiheuttavat sen, että yleisö saa täysin väärän kuvan, sellaisen kuvan, jota emme EU: sta halua välittää. Wenn von Legalisierung die Rede ist, dann bekommt die Allgemeinheit einen völlig falschen Eindruck, einen Eindruck, den wir von seiten der EU nicht vermitteln wollen. Olemme esittelijän kanssa samaa mieltä siitä, että tietokantojen kehittämiseen on panostettava enemmän, jotta yleisö voi nähdä, mitä vetoomuksia on olemassa. Wir teilen die Auffassung des Berichterstatters, daß mehr für die Entwicklung von Datenbanken getan werden muß, so daß die Allgemeinheit sehen kann, welche Petitionen existieren.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja