ViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan angebot käännös saksa-suomi

  • tarjousTämä tarjous koskee myös Valko-Venäjää. Dieses Angebot gilt auch für Belarus. Edinburghin tarjous oli parempi ja halvempi. Das Angebot von Edinburgh war besser und billiger. Tämä on vain tarjous, jonka hyväksyminen on vapaaehtoista. Das Ganze ist ein Angebot, die Annahme ist freiwillig.
  • tarjontaKysyntä ja tarjonta voidaan saada tässä kohtaamaan. Hier können Nachfrage und Angebot zusammengeführt werden. Meidän on varmistettava, että tarjonta vastaa kysyntää. Wir haben dafür zu sorgen, dass das Angebot der Nachfrage gerecht wird. Arvoisa komission jäsen, tarjonta ei ole mahdollista ilman kysyntää. Frau Kommissarin, Angebot gibt es nur, wenn eine Nachfrage besteht.
  • avausTilin avaus on toimenpide, joka tarvitaan tilin käyttöönottamiseksi.Hillopurkin avaus johtaa usein herkutteluun.Hengitysteiden avaus on tarpeen hengityksen jatkon varmistamiseksi.
  • toimitusToimitusmies oli kutsunut uskotunmiehen ja asianosaiset piirirajankäyntiä käsittelevään toimitukseen.tilausta seurasi toimitusJuuri ennen lehden painoonmenoa toimituksessa vallitsee sähköinen tunnelma.
  • tunnustelu

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja