ReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan ansicht käännös saksa-suomi

  • mielipideTällainen on tämän komission mielipide ja tehtävä. Das ist die von der Kommission vertretene Ansicht, und darin besteht ihre Aufgabe. Tämä on myös Portugalin hallituksen mielipide. Das ist auch die Ansicht der portugiesischen Regierung. Itse asiassa tämä ei ole minun mielipiteeni, vaan suuren yleisön mielipide. Dies ist nicht nur meine persönliche Ansicht, es ist die Ansicht der Allgemeinheit.
  • näkemysMikä on komission jäsenen näkemys tästä asiasta? Was ist die Ansicht des Herrn Kommissar dazu? Esittelijän henkilökohtainen näkemys... Die persönliche Ansicht des Berichterstatters zu ... Minulla on sama näkemys myös vähemmistökielistä. Diese Ansicht vertrete ich auch im Hinblick auf die Minderheitensprachen.
  • käsitysOnko tämä myös ministerineuvoston käsitys? Ist der Ministerrat derselben Ansicht? Tämä on myös komission käsitys. Das ist auch die Ansicht der Kommission. Poikkeuksen muodostaa sitten käsitys, että näitä ohjuksia ei pidetä puolustuksellisina. Außer man vertritt die Ansicht, daß diese Raketen nicht der Verteidigung dienen.
  • mielimieltä vaillaMitä mieltä siinäkin hommassa on?Hänen mielensä on perin sairas.
  • näkökantaTämä oli se tulkinta ja näkökanta, joka vallitsi valiokunnan enemmistön keskuudessa. Dies war die Interpretation und die Ansicht einer Mehrheit der Ausschußmitglieder. Silti komission näkökanta on, että eräät ihmisoikeudet ovat toisaalta heikentyneet. Dennoch ist die Kommission der Ansicht, daß sich die Menschenrechtssituation verschlechtert hat. Testi siitä, mikä näkökanta on kyseessä - aito sitoutuminen tai kyyninen teeskentely - on työllisyyttä käsittelevä huippukokous. Der Test dafür, welche Ansicht die richtige ist - aufrichtige Bemühungen oder Zynismus - wird der Sondergipfel über die Beschäftigung sein.
  • kantaSe on ollut koko ajan tämän komission vankkumaton kanta. Das ist schon immer die entschiedene Ansicht dieser Kommission gewesen. Luulen, että neuvoston kanta on täysin sama. Ich denke, dass der Rat genau der gleichen Ansicht ist. Neuvoston oikeusasioita hoitavan osaston kanta asiaan oli myös sama. Diese Ansicht kommt auch in der Stellungnahme des Juristischen Dienstes des Rates zum Ausdruck.
  • käsiteKomission mielestä käsite "vakuutusedustaja" on määritelty asianmukaisesti. Nach Ansicht der Kommission wird der Begriff "Versicherungsvermittlung " angemessen definiert. Katsomme, että ne ovat sisällöllisesti hyvin vaihtelevia, ja niiden joukossa on talouksiemme vapauttamista koskeva käsite. Wir sind der Ansicht, dass diese inhaltlich sehr vielseitig sind; zu ihnen gehört auch das Konzept der Liberalisierung unserer Wirtschaften. Ehdotukseen liitetty käsite on hyvin venyvä, ja luulen, että se on määriteltävä erittäin selkeästi. Die Definition sollte meiner Ansicht nach viel eindeutiger sein.
  • näköalaMäen harjalta oli hienot järvelle avautuvat näköalat.Tulevaisuuden näköalat ovat synkät
  • näkökulmaUskon, että tämä on viisas näkökulma. Das ist meiner Ansicht nach eine kluge Sichtweise. Arvoisa Solana, mielestäni puheestanne uupui alueellinen näkökulma. Meiner Ansicht nach fehlte in Ihrer Rede ein regionaler Ansatz, Herr Solana. Siksi katson, että mukautuksessa on otettava huomioon tämä näkökulma. Meiner Ansicht nach sollten daher die Anpassungen in dieser Richtung vorgenommen werden.
  • näkymänäköalatasanteelta oli hienot näkymätkamera taltioi näkymän

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja