HoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotJääkiekon MMTV-ohjelmat

Sanan anstatt käännös saksa-suomi

  • asemastaPerusteluissa sanotaan: voidaan ilmoittaa. Haluaisin myös tarkistuksen 15 tekstissä käyttää sanaa voida sanan olla asemasta. In der Erwägung heißt es jedoch: können angegeben werden. Ich möchte, daß es auch in dem Text des Änderungsantrags 15 können anstatt werden heißt. Tämän te saisitte selville, jos vihdoinkin puhuisitte kansalaisten kanssa jatkuvan tilikirjojen tutkailun asemasta! Das könnten Sie erfahren, wenn Sie endlich einmal mit den Bürgerinnen und Bürgern reden würden, anstatt nur immer in Ihre Bücher zu gucken! Sen merkitys tullee tulevaisuudessa korostumaan, koska kuluttajat kiinnittävät aikaisempaa enemmän huomiota elintarvikkeiden hinnan asemasta niiden laatuun. Ihre Bedeutung wird künftig vermutlich zunehmen, weil die Verbraucher immer mehr auf die Qualität der Nahrung anstatt auf ihren Preis achten.
  • asemestatulevia rajoituksia koskeva yhteispäätösmenettely komiteamenettelyn asemesta, Mitentscheidungs- anstatt Ausschussverfahren bei zukünftigen Beschränkungen Eikö ylituotannosta puhumisen asemesta olisi nähtävä alikulutuksen todellisuus? Müßte man nicht, anstatt von Überproduktionen zu sprechen, der Tatsache des zu geringen Verbrauchs ins Auge sehen? Tämä on ollut se punainen lanka, jonka avulla olemme määritelleet juuri sääntöjä uusia tukia koskevien pyyntöjen asemesta. Das war unser Leitfaden, dem entsprechend wir einige Regeln anstatt Forderungen nach Unterstützung durch neue Beihilfen formuliert haben.
  • sen sijaanKomissio reagoi sen sijaan, että se toimisi etukäteen. Die Kommission reagiert, anstatt zu agieren. Sen sijaan, että neuvosto olisi parantanut asetusta, se on huonontanut sitä. Anstatt sie zu verbessern, hat der Rat sie verschlechtert. Sillä ruokitaan kansallismielisyyttä sen sijaan, että tyrehdytettäisiin sen lähteet. Sie wird die nationalistischen Tendenzen schüren, anstatt deren Quellen zum Versiegen zu bringen.
  • sen sijaan ettäOlemme teidän puolellanne, joten ottakaa meidät mukaan sen sijaan että torjuisitte meidät. Wir sind bei Ihnen, aber dann nehmen Sie uns auch mit, anstatt uns mit Platzhaltern abzuspeisen!
  • sen sijastaEhkä te voitte ojentaa häntä sen sijasta, että ojennatte meitä. Vielleicht können Sie ihn ja berichtigen, anstatt uns zu korrigieren. Meidän on sen vuoksi mitä pikimmin rajoitettava luetteloa sen sijasta, että laajentaisimme sitä. Deshalb sollte die Liste möglichst bald begrenzt werden, anstatt sie noch zu erweitern. Ryhtykäämme siis toimiin päästääksemme nämä ihmiset maihin sen sijasta, että jätämme heidät hukkumaan merelle. Also lassen Sie uns Maßnahmen ergreifen, um diese Menschen aufzunehmen, anstatt sie im Meer ertrinken zu lassen.
  • sijastaMeidän on keskityttävä rahan sijasta ihmisiin, mainosten sijasta sisältöön. Wir sollten auf die Menschen anstatt auf das Geld schauen, auf den Inhalt anstatt auf Ankündigungen. Ehkä te voitte ojentaa häntä sen sijasta, että ojennatte meitä. Vielleicht können Sie ihn ja berichtigen, anstatt uns zu korrigieren. Kuilu levenee kaventumisen sijasta. Die Kluft wird tiefer anstatt kleiner.
  • tilalleMielestäni meidän on tämän jälkeen löydettävä ratkaisu tähän asti vallalla olleen tapauskohtaisen lähestymistavan tilalle. Ich denke, wir müssen darauf eine Antwort geben, anstatt den bisher angewandten fallweisen Ansatz fortzuführen. Siellä, missä erottelu ja erimielisyys pääsevät vallalle, tulee turvallisuuden tilalle epävarmuus, ja aseet puhuvat neuvottelujen sijasta. Wo Teilung und Trennung herrscht, wird Sicherheit durch Ungewissheit ersetzt, und anstatt Verhandlungen zu führen, lässt man Waffen sprechen. Kuten näimme kalastusta käsitelleissä kansainvälisissä konferensseissa, kun komissio tulee jäsenvaltioiden tilalle, se heikentää niiden kantoja sen sijaan, että se vahvistaisi niitä. Wir haben es bereits auf internationalen Konferenzen miterlebt: Tritt die Kommission ohne die Mitgliedsaaten auf, schwächt sie deren Positionen, anstatt sie zu stärken.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja