VaihtoautotReseptitHoroskooppiJääkiekon MMTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogit

Sanan anstelle von käännös saksa-suomi

  • asemestaYksitoista tavallista istuntojaksoa kahdentoista asemesta, kaikki ovat siitä samaa mieltä. Elf Tagungen anstelle von zwölf, damit sind wir alle einverstanden, denn wir befinden uns in einem Wahljahr. maitoa kerman asemesta
  • sen sijaanRautatieala on juuttunut ”ei ole mahdollista” -filosofiaan sen sijaan, että se noudattaisi ”on mahdollista” -filosofiaa. Die Philosophie bei der Bahn ist nach wie vor "Geht nicht" anstelle von "Geht nicht - gibt's nicht". Sen sijaan että kyseinen maa olisi valmis kompromissiin, Turkki toimii juuri päinvastaisesti asteittaisessa ja puheissaan kuuluvassa valloituspolitiikassa. Anstelle von Kompromißbereitschaft zeigt die Türkei mit der allmählichen, zumindest verbalen Annektierung eher das Gegenteil. Torjuntatoimille on toistaiseksi ollut tunnusomaista sisäisen valvonnan tiukentaminen sen sijaan, että olisi lisätty avoimuutta ja annettu näin kansalaisille mahdollisuus seurantaan. Das bisherige Vorgehen war durch eine zunehmend interne Kontrolle gekennzeichnet anstelle von mehr Transparenz, die auch der Öffentlichkeit einen Einblick ermöglicht.
  • sen sijaan ettäSen sijaan että kyseinen maa olisi valmis kompromissiin, Turkki toimii juuri päinvastaisesti asteittaisessa ja puheissaan kuuluvassa valloituspolitiikassa. Anstelle von Kompromißbereitschaft zeigt die Türkei mit der allmählichen, zumindest verbalen Annektierung eher das Gegenteil. Kahdessa lauseessa mainittujen määrällisten tavoitteiden sijaan, eli sen sijaan että tavoitteeksi kirjattaisiin esimerkiksi 50 prosenttia, haluamme puhuttavan vain "merkittävästä alentamisesta". Anstelle der quantitativen Zielangaben in zwei der Spiegelstriche, d. h. anstelle von 50 % usw., wollen wir nur schreiben 'eine spürbare Reduzierung'.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja