BlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan arbeit käännös saksa-suomi

  • työTyö ei luonnollisesti ole vielä valmis. Selbstverständlich ist die Arbeit nicht abgeschlossen. Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää. All diese Arbeit ist äußerst wichtig. Tämä työ meidän olisi asetettava etusijalle. Diese Arbeit sollte unsere Priorität sein.
  • aherrusManchester Unitedin pirteä aherrus tuotti vain pisteen (yle.fiAbien kevään aherrus alkoi (yle.fi
  • ansiotyöMinulla on kyllä paljon töitä, mutta vähän ansiotöitä.
  • kirjoitusMesopotamian lisäksi kirjoitus keksittiin itsenäisesti ainakin Egyptissä, Kiinassa ja Mesoamerikassa.Paperilla on kirjoitusta.Laadin paikallislehteen kirjoituksen aiheesta.
  • tehtäväSen ratkaisemiseksi on tehtävä paljon konkreettista työtä. Es bedarf einer Menge effektiver Arbeit. Näin ollen meidän on ennen kaikkea tehtävä työmme. Machen wir uns also zuallererst an unsere Arbeit. Hänelle oli uskottu erittäin vaikea tehtävä. Ihre Arbeit war sehr schwierig.
  • teoshopeateos
  • toimeksiantoKoska kyseisen tuomioistuimen toimeksianto päättyy lähiaikoina, on ajateltava sen työn päätökseen saattamista. Nun, da das Ende des Mandats des Strafgerichtshofs absehbar ist, müssen wir darüber nachdenken, seine Arbeit zum Abschluss zu bringen.
  • työpaikkaEmmehän halua pelkästään, että jokaisella on työpaikka, vaan myös, että jokaisella on hyvä ja kunnollinen työpaikka? Wollen wir nicht nur, dass alle Arbeit haben, sondern auch, dass alle eine gute und anständige Arbeit haben? Ei riitä, että varmistetaan, että kaikilla on työpaikka. Es reicht nicht aus, dafür zu sorgen, dass alle Menschen Arbeit haben. Antakaa uusi työpaikka potkut saaneelle entiselle komission pääkirjanpitäjälle Marta Andreasenille. Geben Sie der entlassenen Chefbuchhalterin der Kommission, Marta Andreasen, wieder Arbeit.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja