TietovisatViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatJääkiekon MMReseptit

Sanan auch käännös saksa-suomi

  • myösOli myös tullut aika tehdä niin, ja se oli myös tarpeen. Das wurde auch Zeit und war nötig. Meidän on myös katsottava tulevaisuuteen. Aber wir müssen auch nach vorne schauen. Vierailimme myös Gazan alueella. Wir besuchten auch den Gaza-Streifen.
  • -kinMinäkin söin eilen läskisoosia. (= Myös minä söin eilen läskisoosia. / En ollut ainoa, joka söi eilen läskisoosia.Minä söin eilenkin läskisoosia. (= Minä söin myös eilen läskisoosia. / Eilinen ei ole ainoa päivä, jolloin söin läskisoosia.Minä söin eilen läskisoosiakin. (= Minä söin eilen myös läskisoosia. / Läskisoosi ei ole ainoa, mitä söin eilen.
  • -käänMortti ei tullut, eikä Verttikään. = Mortin lisäksi myös Vertti oli tulemattaPerttikään ei tullut. = Myös Pertti oli tulematta
  • -kaan
  • edesTai edes yliopiston rehtoreita! Oder auch Universitätskanzler! Se ei ole edes kansallinen ongelma. Es ist auch nicht nur ein einzelstaatliches Problem. Antakaa meille edes hieman toivoa siitä. Bitte machen Sie uns Hoffnung, dass das auch geschieht.
  • jopaJopa auringossa on joskus pilkkuja. Aber auch die Sonne hat Flecken. Tällä voisi olla jopa vastakkainen vaikutus. Sie könnten auch kontraproduktiv sein. Jopa komissio on ollut tehokas. Auch die EU-Kommission war effizient.
  • lisäksiLisäksi se on poliittisesti arkaluonteinen. Es ist auch ein politisch sensibler Bereich. Lisäksi haluan kommentoida talousarviota. Ich will auch auf den Haushalt eingehen. Tämän lisäksi meidän on siten tehtävä nopea suunnanmuutos. Wir müssen daher zusätzlich auch rasch umsteuern.
  • myöskäänGlobalisaatio ei myöskään sovi yhteen protektionismin kanssa. Darin wird auch der Protektionismus abgelehnt. Enkä myöskään halua sen pystyvän tähän. Und ich will auch nicht, dass sie es leistet. Se ei myöskään ole millään lailla tarpeen. Es ist auch überhaupt nicht notwendig!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja