ViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan auflage käännös saksa-suomi

  • painosTapahtuma ei kuitenkaan edennyt toivotulla tavalla: ihmiset suuttuivat, kirjakaupat puolustivat kirjaa, ja painos myytiin hetkessä loppuun. (Antti Heikkilä
  • ehtoToinen kysymyksessä mainittu ehto on alakohtaisten työehtosopimusneuvottelujen riippumaton tarkistaminen. Die andere Auflage, die in der Anfrage angesprochen wurde, ist eine unabhängige Überprüfung der Tarifverträge in den einzelnen Branchen. Useimpien jäsenvaltioiden lainsäädännössä myönnetään jo nyt itsestään tämä asema, ilman että pitäisi tarkistaa, onko tällainen vanhuuseläkkeen ehto täytetty vai ei. Die Gesetzgebung der meisten Mitgliedstaaten gewährt bereits heute diesen Status automatisch, ohne zu überprüfen, ob diese Auflage der Altersversicherung erfüllt ist. Teen sen sillä ehdolla, että autat minua.
  • pidäke
  • rajaÄärimmäisellä rajalla kaikki päättyy.
  • rajoiteTämä oli tosiaankin hankala rajoite. Diese war in der Tat eine schwierige Auflage.
  • rajoitusJos rajoitus sen sijaan koskisi vain eurooppalaisia yrityksiä, niitä rangaistaisiin taloudellisesti ja syntyisi vakava riski sille, että työpaikat siirtyisivät unionin ulkopuolelle. Gilt diese Auflage jedoch nur für europäische Unternehmen, würden sie finanziell bestraft und es bestünde die ernste Gefahr, dass Arbeitsplätze in Drittstaaten verlagert würden. Ajonopeudelle moottoritiellä on asetettu rajoitus.
  • sideHyvin sidottu side tyrehdyttää verenvuodon, ei purista eikä päästä likaa haavaan.Onko sinulla perheen kautta mitään siteitä Etelä-Eurooppaan?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja