VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan bequem käännös saksa-suomi

 • mukavaMeidän ei pidä tehdä virhettä: komission mukava laskutoimitus, jonka mukaan voimme ottaa parhaat ja jättää muut, ei toimi. Begehen wir keinen Fehler: Die Kommission macht es sich bequem, wenn sie meint, wir könnten für uns das Beste herausnehmen und den Rest übrig lassen. Jos haluamme Euroopan unionin kansalaisten kannalta turvallisia ajoneuvoja, meidän on varmistettava se, että kuljettajilla on mukava olla ja että he eivät ole vaarassa. Wenn die Fahrzeuge für europäische Bürger sicher sein sollen, müssen wir dafür sorgen, daß der Platz für den Fahrer bequem und sicher ist. Matti on mukava poika.
 • helppoTämä ei ole miellyttävä tai helppo keskustelunaihe, mutta sitä ei kuitenkaan voi välttää. Dies ist keine bequeme oder einfache Debatte, aber wir dürfen ihr nicht ausweichen. Verohelpotukset ovat aina erittäin helppo kannustamistapa. Steuererleichterungen sind immer ein sehr bequemer Weg, um einen Anreiz zu schaffen. Näin tekemällä Havannan kovan linjan kannattajien on hyvin helppo – suorastaan kätevä – tukea vainoharhaisuudesta kumpuavaa käsitystään, jonka mukaan koko maailma on heitä vastaan. Dies macht die Dinge für Hardliner in Havanna sehr einfach, ja sogar äußerst bequem, da es ihre auf Paranoia gründende Ansicht unterstützt, die ganze Welt sei gegen sie.
 • kaikessa rauhassa
 • käteväTämä kenties hallinnollisesti kätevä ratkaisu ei ole ainakaan demokraattinen. Das mag verwaltungstechnisch bequem sein, demokratisch ist es nicht. Näin tekemällä Havannan kovan linjan kannattajien on hyvin helppo – suorastaan kätevä – tukea vainoharhaisuudesta kumpuavaa käsitystään, jonka mukaan koko maailma on heitä vastaan. Dies macht die Dinge für Hardliner in Havanna sehr einfach, ja sogar äußerst bequem, da es ihre auf Paranoia gründende Ansicht unterstützt, die ganze Welt sei gegen sie.
 • kätevästiSaman logiikan mukaisesti niin ovat kuitenkin tehneet myös serbialaista syntyperää olevat kosovolaiset, jotka ovat ryhmittyneet kätevästi lähelle varsinaisen Serbian rajaa. Doch in Fortführung dieser Logik haben demnach auch die Kosovaren serbischer Abstammung dieses Recht, die jetzt bequem an der Grenze zu Serbien leben.
 • lokoisa
 • lyhytnäköinen
 • mukavastiIhmisillä on oikeus teihin, jotka on rakennettu mahdollisimman korkeatasoisiksi, ja heillä on oikeus matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Die Menschen haben Anspruch darauf, dass Straßen nach dem höchstmöglichen Standard gebaut werden und sie bequem und sicher reisen können. Kiintiöjärjestelmä on monimutkainen ja olisi toiminut hyvin vain sellaisessa yrityksessä, jonka tuotevalikoima olisi sopinut mukavasti tälle 20 prosentin välein porrastetulle asteikolle. Das Quotensystem ist komplex und hätte nur bei Herstellern funktioniert, die über ein Produktsortiment verfügen, das sich bequem in diese 20 %-Schritte einpassen lässt.
 • rauhassaKuluttajat hyötyvät siitä, että he voivat tehdä ostoksia Internetissä oman kotinsa rauhassa, ja siitä, että tavarat toimitetaan kotiin. Die Verbraucher profitieren, indem sie bequem von zu Hause aus im Internet einkaufen und sich über Hauslieferungen freuen können.
 • sopivaSille löytyy siis oikein sopiva ajankohta Euroopan parlamentin vaalien jälkeen. Sie lässt sich also bequem nach den Wahlen zum Europäischen Parlament unterbringen. Pascal on sopiva ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi.Housut olivat juuri sopivat!
 • sopivasti
 • yksinkertainenTuohon aikaan taitoluistelijat vielä tekivät lutzin yksinkertaisena.Tämä on kohtuullisen yksinkertainen tehtävä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja