ReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeJääkiekon MMTV-ohjelmat

Sanan bestreben käännös saksa-suomi

  • yritysEnnen kaikkea se on yritys saada aikaan maailmanlaajuista solidaarisuutta tai vastuuntuntoista maailmanlaajuistumista. Es geht vor allem um das Bestreben, im Rahmen der Globalisierung Verantwortungsbewusstsein und Solidarität zu bewirken. Puuhun kiipeäminen jäi yritykseksi.Mäkikilpailussa hyppääjillä on kolme yritystä.
  • ahkeruus
  • ponnistellaAnna oli ponnistellut vuosia pitääkseen perheensä yhdessä isän kuoleman jälkeen.
  • ponnistus
  • pyrkiäTurkilla on toisaalta oikeus pyrkiä Euroopan unionin jäseneksi. Da wäre zum einen das legitime Bestreben der Türkei, Mitglied der Europäischen Union zu werden. Meidän pitäisi pyrkiä juurruttamaan toissijaisuusperiaate vankemmin tähän yhteyteen. Unser Bestreben sollte es dabei sein, das Prinzip der Subsidiarität breiter zu verankern. On perusteltua pyrkiä luomaan todelliset, toimivat yhtenäismarkkinat, mutta se ei saa johtaa siihen, että koulutuksen tasoa alennetaan. Das legitime Bestreben, die Funktionsweise eines wirklichen Binnenmarktes zu gewährleisten, darf niemals zu einer Angleichung nach unten führen.
  • pyrkimysOlen täysin samaa mieltä ja toivon todella, että tämä pyrkimys vahvistetaan. Ich bin völlig der gleichen Meinung und hoffe sehr, dass dieses Bestreben Bestätigung finden wird. Se on pyrkimys, joka ansaitsee kaiken huomiomme, tarmomme ja kekseliäisyytemme. Dieses Bestreben verdient unsere volle Aufmerksamkeit, unsere Energie und unseren Einfallsreichtum. Tiedonannossa voidaan myös selkeästi havaita pyrkimys helpottaa entisestään eurooppalaisen pääoman tunkeutumista Latinalaiseen Amerikkaan. Deutlich wurde auch das Bestreben, dem europäischen Kapital das Eindringen nach Lateinamerika noch weiter zu erleichtern.
  • yrittää

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja