HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan beweisen käännös saksa-suomi

 • todistaa
  Hän ei vain voi koskaan todistaa sitä! Nur, er kann es anschließend niemals beweisen! On lähes mahdotonta todistaa, että jokin ei pidä paikkaansa, ja paljon helpompaa todistaa, että jokin pitää paikkansa. Schließlich ist es nahezu unmöglich, zu beweisen, dass etwas nicht der Fall ist, es ist weitaus einfacher, zu beweisen, dass etwas der Fall ist. Miten voit todistaa, ettet ollut yhteydessä häneen? Wie können Sie beweisen, dass Sie keinen Kontakt hatten?
 • näyttää toteen
  Tätä yleensä naisiin kohdistuvaa epäsuoraa syrjintää on usein kuitenkin vaikea näyttää toteen. Es ist jedoch schwierig, diese mittelbare Diskriminierung, die sich gewöhnlich gegen Frauen richtet, zu beweisen. Komissio itse asiassa tukeutuu sen sijaan väitteeseen, ettei sen tarvitse näyttää toteen tällaisia vaikutuksia vaan ainoastaan osoittaa, että kyseisillä rakenteilla voisi olla tällaisia vaikutuksia. Vielmehr verlässt sich die Kommission stattdessen auf das Argument, dass sie nicht beweisen, sondern lediglich aufzeigen muss, dass diese Strukturen diese Wirkung haben könnten.
 • osoittaa
  Toivon, että myöhemmin tänään pidettävä äänestys osoittaa sen todeksi. Ich hoffe, dass die Abstimmung dies später beweisen wird. Mikä olisi parempi tapa osoittaa, että Eurooppa on kansalaisiaan varten? Welche bessere Möglichkeit gibt es, zu beweisen, dass Europa für seine Bürgerinnen und Bürger da ist? On tullut aika osoittaa poliittista rohkeutta. Die Zeit ist reif, unerschrocken zu sein und politischen Mut zu beweisen.
 • perustella
  Hänen parlamentaarisen koskemattomuutensa pidättäminen antaisi hänelle mahdollisuuden puolustautua, perustella ne vakavat syytökset, jotka hän kohdisti kahta kollegaamme vastaan. Die Aufhebung seiner parlamentarischen Immunität würde es ihm ermöglichen, sich zu verteidigen und die schwerwiegenden Anschuldigungen, die er gegen seine Kollegen erhoben hat, zu beweisen.
 • tarkistaa
  tarkistaa kellon käyntitarkistaa asian todenperäisyys, tarkistaa saatu tietopöytäkirjan tarkistaminen
 • todentaa
 • varmistaa
  Meidän pitää nyt todella osoittaa enemmistöllä Corbettin mietinnön äänestyksessä, että pystymme siihen, ja varmistaa, että tällä kertaa syntyy tuloksia. Wir müssen bei der Abstimmung über den Bericht Corbett wirklich mit einer Mehrheit beweisen, dass wir dazu in der Lage sind, und dieses Mal nicht nur eine Maus gebären. Tämä on erittäin sopimatonta. Mielestäni Euroopan unionin puheenjohtajan tehtävänä on varmistaa, että sen edustajat käsittelevät vetoomuksen sisältämät lausunnot ja todisteet. Meiner Meinung nach hat der Vorsitz der Europäischen Union die Pflicht, dafür zu sorgen, dass sich seine Vertreter mit dem Inhalt der Äußerungen und den in der Petition dargelegten Beweisen befassen. Varavarjo varmistaa turvallisen laskeutumisen.
 • verifioida
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja