VaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan bezeichnung käännös saksa-suomi

 • notaatio
  käänteinen puolalainen notaatio (RPNunkarilainen notaatio
 • kutsumanimi
  Meidän Pirkon kutsumanimi on Pike. Antti Kalle Matti-Juhania kutsutaan Kalleksi ja erästä presidenttiämme kutsuttiin Ukko-Pekaksi, jotka ovat heistä käytettyjä kutsumanimiä
 • liikanimi
 • nimitys
  Oikeampi nimitys olisi veroton. Die richtigere Bezeichnung wäre 'steuerfrei'. Jos vastalauseita ei esitetä, nimitys voidaan rekisteröidä. Wenn es keine Einsprüche gibt, kann die Bezeichnung registriert werden. Nimitys "hoitotarkoituksessa tehty klooni" on pelkkää huijausta. Die Bezeichnung "therapeutischer Klon " ist eine Mogelpackung.
 • ryhmä
  Asianmukaisen koordinoinnin varmistamiseksi perustettiin neuvoston korkea-arvoisista virkamiehistä koostuva "kilpailukyvyn ja kasvun ryhmä". Um eine effektive Koordinierung zu gewährleisten, wurde eine hochrangige Arbeitsgruppe des Rates mit der Bezeichnung 'Wettbewerbsfähigkeit und Wachstum' geschaffen. Kaikilla G:n alkioilla a ja b, a * b on joukon G alkioOperaattori * on assosiatiivinen
 • termi
  Kolmanneksi olen huolissani siitä, että sopimuksessa on säilytetty tietosuojan tason luokittelemiseen käytetty termi "riittävä". Drittens bin ich beunruhigt über die Beibehaltung des Begriffs "ausreichend", der zur Bezeichnung des Datenschutzniveaus verwendet wird. Näin ollen termi ”torjunta-aineet” olisi korvattava direktiivin tekstissä kauttaaltaan termillä ”kasvinsuojeluaineet”. Entsprechend sollte im gesamten Text der Richtlinie die Bezeichnung "Pestizid" durch "Pflanzenschutzmittel" ersetzt werden. Termit ovat käsitteiden nimiä erikoiskielissä.
 • tunnus
  henkilötunnus, käyttäjätunnusliiketunnusmonikon tunnus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja