BlogitVaihtoautotJääkiekon MMTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptitViihde

Sanan blankoscheck käännös saksa-suomi

  • avoin shekkiTukenne ei ole mikään avoin shekki. Ihre Unterstützung ist kein Blankoscheck. Näistä syistä tuen Barroson ehdokkuutta, mutta tukeni ei ole mikään avoin shekki. Aus diesem Grund unterstütze ich die Kandidatur von Herrn Barroso, aber diese Unterstützung ist kein Blankoscheck. Kuten jäsen Estrela ja muut ovat huomauttaneet, ymmärrän täysin, että niiden tuki, jotka haluavat kannattaa minua, ei ole mikään avoin shekki. Ich verstehe vollkommen, dass, wie es u. a. Frau Estrela ausgedrückt hat, die Unterstützung derjenigen, die bereit sind mir zu helfen, kein Blankoscheck ist.
  • avoin valtakirjaPuoltava äänemme ei ole avoin valtakirja. Unsere Zustimmung ist kein Blankoscheck. Kyseessä ei kuitenkaan ole avoin valtakirja. Doch das ist alles andere als ein Blankoscheck. Sopimus ei ole avoin valtakirja tekijänoikeuksien haltijoille. Es ist kein Blankoscheck für Urheberrechtsinhaber.
  • vapaat kädetSiispä tukemme ei tarkoita sitä, että antaisimme teille vapaat kädet, vaan se on eräänlainen investointi. Unsere Unterstützung ist daher kein Blankoscheck, sondern eine Investition. Hyvät kollegat, minusta tämä ei merkitse sitä, että antaisimme Yhdysvalloille täysin vapaat kädet, niin kuin jotkut haluavat uskotella. Meine Damen und Herren, ich glaube nicht, dass dies ein Blankoscheck für die USA ist, wie manche uns glauben machen wollen. Se saattaa katsoa, että sille annetaan vapaat kädet jatkaa väkivaltaisuuksia ja taloudellista eristämistä, kun kansainvälinen yhteisö rankaisee palestiinalaisia. Wahrscheinlich als Blankoscheck für die Fortsetzung von Gewaltakten und wirtschaftlicher Isolation gerade dann, wenn die internationale Gemeinschaft die Palästinenser bestraft.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja