HoroskooppiTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan brauchen käännös saksa-suomi

  • tarvita
    Lisää direktiivejä ei tarvita. Wir brauchen nicht noch mehr Richtlinien. Tällöin ei myöskään tarvita Eurodacia. Da brauchen sie dann auch kein Eurodac. Saatamme tarvita tässäkin keskitettyjä toimia. Vielleicht brauchen wir auch hier eine konzertierte Aktion.
  • vaatia
    Tämänkaltaisista asioista keskusteltaessa tarvitaan selkeyttä, jota meillä on myös oikeus vaatia. Bei der Diskussion derartiger Dinge brauchen wir Klarheit und haben auch das Recht, Klarheit zu erwarten. Siihen ei tarvita meidän omia edustajiamme, vaikka voimme tietenkin vaatia myös heiltä tietoja. Das brauchen nicht unsere Vertreter zu sein, obgleich wir sie selbstverständlich auch zur Rechenschaft ziehen können. Meillä on oltava oikeus vaatia, että saamme käyttöömme asiakirjat, kun ne on luovutettu komission seinien ulkopuolelle. Wir brauchen einen Rechtsanspruch auf Einsicht in Dokumente, die den Bereich der Kommission verlassen haben.
  • edellyttää
    Tämä kaikki edellyttää joustavuutta. Bei all dem brauchen wir Flexibilität. Tarvitsemme niitä molempia, ja toinen edellyttää toisen olemassaoloa. Wir brauchen beides, das eine bedingt das andere. Se edellyttää kuitenkin enemmän varoja. Und dazu brauchen wir mehr Geld.
  • olla pakko

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja