BlogitViihdeVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan differenz käännös saksa-suomi

  • eroavuus
  • erilaisuus
  • erimielisyysVälillämme vallitsee vielä perustava erimielisyys siitä, mitä ehtoja lainsuojan tulee kattaa. Es gibt immer noch eine grundsätzliche Differenz in der Frage, wie weit der rechtliche Schutz ausgeweitet werden soll.
  • eroSe on lähes 500 prosentin ero.Das ist eine Differenz von fast 500 %. Toinen luku, jopa 14 prosentin ero, on inflaatio. Das andere, die Differenz bis 14 %, ist die Inflation. 8,8 miljardin euron ero on todella erittäin suuri. Die Differenz von 8,8 Milliarden EUR ist wirklich ganz beträchtlich.
  • eroavaisuus
  • erotusTämä on uusille jäsenvaltioille annettavista suorista tuista aiheutuvien lisäkustannusten ja EU:n huippukokouksessa hyväksyttyjen lisääntyvien maatalousmenojen välinen erotus. Das entspricht der Differenz zwischen den Mehrkosten durch die Direktzahlungen für die neuen Mitglieder und dem vom EU-Gipfeltreffen genehmigten Zuwachs der Agrarausgaben. Lukujen 3 ja 2 erotus on 1Erotukseen ei tarvita ynnäpäätä, kunhan erottaa tukit ja propsit, myös leimat on hyvä tuntea.
  • mielipide-ero

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja