BlogitTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan echt käännös saksa-suomi

 • aitoTietenkin aito kaksikielisyys on tärkeä tavoite. Natürlich ist die echte Zweisprachigkeit eine wichtige Zielsetzung. On aloitettava aito neuvotteluprosessi. Es muss ein echter Verhandlungsprozess aufgenommen werden. Nähdäkseni siinä meillä on myös aito ongelma. Hier haben wir meiner Meinung nach ebenfalls ein echtes Problem.
 • oikeaSilloin olisi kyseessä oikea ristiriita. Damit ergäbe sich ein echter Konflikt. Kansainvälisestä adoptiosta olisi säädettävä oikea laki. Wir sollten die internationale Adoption durch ein echtes Gesetz regeln. Yleinen mielipide ja kansalaiset käsittävät, että tämä on oikea parlamentti. Die Öffentlichkeit, die Bürgerinnen und Bürger spüren, daß dies ein echtes Parlament ist.
 • todellinenTämä on minulle todellinen ongelma. Das ist für mich ein echtes Problem. Se oli todellinen eurooppalainen tutkimus. Das war eine echte europäische Untersuchung. Kyseessä on todellinen hyökkäys ihmisten terveyttä vastaan. Das sind echte Attentate auf die menschliche Gesundheit.
 • autenttinen
 • tosiNeuvoston puheenjohtaja Juncker sanoi, etteivät EU ja Venäjä vielä ole lähteneet kuherruskuukautta viettämään, mutta että kyseessä on tosi rakkaus. Ratspräsident Juncker hat erklärt, dass die EU und Russland zwar noch nicht in den Flitterwochen seien, es sich aber bei den beiden um echte Liebe handele. Näytelmä Wilhelm Tellistä on tosi tarina.Kyseessä on tosi asia.
 • aito ehta
 • ehtaSe on ehtaa tavaraa.
 • ei kai
 • ihanko totta
 • kunnonOlen kuullut sanottavan, että erehtyminen on inhimillistä, mutta kunnon sotkuun tarvitaan tietokone. Man sagt, Irren ist menschlich, doch für ein echtes Chaos brauche man einen Computer. Kunnon hollantilaisena täytän auton polttoainesäiliön aina Luxemburgissa ja maksan määrätyn hinnan. Und wie es sich für einen echten Niederländer gehört, tanke ich dort immer auf, zum luxemburgischen Tarif. Miksi emme kuvittelisi, että käytäisiin kunnon väittelyä siitä, arvoisa puhemies Pöttering, mitä eurooppalainen identiteetti on? Warum sollte man sich nicht eine echte Debatte darüber vorstellen, Herr Präsident Pöttering, was die europäische Identität ist?
 • puhdasOlen vakuuttunut siitä, että Raamattu, Jumalan sana, on ainoa hyvien normien ja aitojen arvojen puhdas lähde. Nach meiner Überzeugung ist die Bibel, das Wort Gottes, die einzige reine Quelle anspruchsvoller Normen und echter Werte. Ovathan kätesi puhtaat?Puhdas kulta on erittäin pehmeää.
 • todellaNämä keskustelut ovat todella käymisen arvoisia. Diese Diskussionen sind echt der Mühe wert. On todella riskialtista antaa Turkille turhaa toivoa liittymisestä. Der Türkei etwas vorzumachen, birgt echte Gefahren. Tämä on todella slovakialainen ihme. Das ist ein echtes slowakisches Wunder.
 • todellakinKyse on todellakin yhteisönlaajuisesta asiasta. Das ist eine echte gemeinschaftsweite Aufgabe.
 • tottaOn totta, että Schengen-alueeseen liittymisestä on heille todellista hyötyä. Ja, der Schengen-Beitritt bringt diesen Ländern echten Nutzen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja