VaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan eilig käännös saksa-suomi

  • hätäinenHätäinen ja huonosti valmisteltu toiminta ei kuitenkaan hyödytä meitä mitenkään. Wir tun uns jedoch auch keinen Gefallen damit, eilig und schlecht vorbereitet zu reagieren.
  • hätiköity
  • kiireJäsenvaltioilla ei ole kiire tunnustaa tuomioistuimen tuomioita. Die Mitgliedstaaten haben es nicht eilig, die Urteile des Gerichthofs anzuerkennen. Mielestämme kahden viimeisen kuukauden aikana on hukattu tilaisuus torjua talouskriisiä, ja meillä hollantilaisilla on kiire. Unserer Meinung nach sind die letzten beiden Monate eine verpasste Gelegenheit gewesen, die Wirtschaftskrise zu bekämpfen - und wir, die Niederländer, haben es eilig. Ei siis kasata esteitä, vaan otetaan kerrankin aika avuksemme, meillä ei ole niin kova kiire. Wir sollten also nicht noch mehr Hindernisse aufbauen und uns einmal etwas mehr Zeit lassen, denn so eilig haben wir es doch gar nicht.
  • kiireellinenSydänkohtauksessa ambulanssin tarve on kiireellinen.Kiireelliset öljykyljetukset on saatava perille ennen pakkasia.
  • kiireinenPäivä on ollut kiireinenEläkkeelle jäädessä jäävät kiireiset vuodet taa.
  • nopea
  • pikainenpikainen toimituspikainen kysymys

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja