ViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan einfach käännös saksa-suomi

 • yksinkertainen
  Minulla on hyvin yksinkertainen kysymys. Ich möchte eine sehr einfache Frage stellen. Se ei ollut yksinkertainen päätös. Das war keine einfache Entscheidung. Pyyntöni on hyvin yksinkertainen. Meine Forderung ist sehr einfach.
 • helppo
  Aihe ei kuitenkaan ole helppo. Dies ist jedoch keine einfaches Thema. On helppo ratkaisu pyytää uusia peruskirjoja. Es ist eine einfache Lösung, einfach neue Chartas zu fordern. Ongelmaa on helppo luonnehtia. Das Problem läßt sich einfach beschreiben.
 • suoraviivainen
  Eriarvoisten äänioikeuksien järjestelmä on selkeä ja suoraviivainen. Unterschiedliche Stimmrechte sind ein klares und einfaches System. Jäsen von Wogaun käsitys vakaussopimuksesta on yksinkertaisesti suoraviivainen. Doch die Vorstellung, die Herr von Wogau vom Stabilitätspakt hat, ist ganz einfach theologisch geprägt. Jokaisella, joka haluaa oppia ymmärtämään sovittelumenettelyä tai yhteispäätösmenettelyä, on tässä hyvä ja suoraviivainen tapaus edessään. Jeder Student, der das Vermittlungsverfahren oder das Mitentscheidungsverfahren verstehen will, hat damit eine anschauliche einfache Fallstudie vor sich.
 • vaatimaton
  Olipa vaatimaton kaveri!Vaikka joukkueen majapaikka oli melkoisen vaatimaton, pelisuoritus ei sellaiseksi jäänyt.
 • yksinkertaisesti
  Järjestelmä sangen yksinkertaisesti toimii. Das System funktioniert relativ einfach. Se on yksinkertaisesti aivan liikaa. Dieser Anteil ist einfach zu hoch. Se on yksinkertaisesti röyhkeää häpeämättömyyttä... Das ist einfach eine schamlose Frechheit ...
 • ainoastaan
  Haluaisin korostaa ainoastaan neljää kohtaa: Ich möchte einfach nur vier Punkte anmerken: Tämä ainoastaan lisää epäsuhtaisuutta. Das vergrößert einfach nur die Missverhältnisse. Me emme hyödynnä ainoastaan Euroopan kalatalousrahaston varoja. Wir nehmen nicht einfach nur EFF-Mittel in Anspruch.
 • alkeellinen
  alkeelliset tiedot
 • alkukantainen
 • avoin
  Sen on oltava yksinkertainen, avoin ja vailla turhaa byrokratiaa. Er muss einfach, transparent und frei von überflüssiger Bürokratie sein. Se ei ole riittävä, se ei ole yksinkertainen, se ei ole looginen, se ei ole avoin, eikä se ole oikeudenmukainen. Es ist nicht ausreichend, nicht einfach, nicht logisch, nicht transparent und nicht gerecht. On yksinkertaisesti välttämätöntä taata 133 artiklan puitteissa avoin ja läpinäkyvä päätöksentekomenettely. Es ist ganz einfach notwendig, ein offenes und transparentes Verfahren im Beschlussfassungsprozess aufgrund von Artikel 133 zu gewährleisten.
 • kätevä
  Näin tekemällä Havannan kovan linjan kannattajien on hyvin helppo – suorastaan kätevä – tukea vainoharhaisuudesta kumpuavaa käsitystään, jonka mukaan koko maailma on heitä vastaan. Dies macht die Dinge für Hardliner in Havanna sehr einfach, ja sogar äußerst bequem, da es ihre auf Paranoia gründende Ansicht unterstützt, die ganze Welt sei gegen sie.
 • mukava
  Matti on mukava poika.Meillä on mukava etumatka kilpailijoihin nähden.
 • pelkästään
  Kyse ei ole pelkästään kilpailusta. Das ist nicht ein einfacher Wettbewerb. Siinä lukee pelkästään: " Posselt käytti puheenvuoron." Es heißt dort einfach: "Es sprach Herr Posselt." Siksi, ettei kyseessä ole pelkästään kasvojenkohotus. Weil es sich nicht um ein einfaches Facelifting handelt.
 • puhdas
  Arvoisa komission puheenjohtaja, taloudet ovat erilaisia, se on puhdas tosiasia. Herr Präsident! Die Volkswirtschaften unterscheiden sich - das ist einfach eine Tatsache. On tietysti puhdas sattuma, että olemme nyt tilanteessa, jossa meidän on pyydettävä vastuuvapauden myöntämisen lykkäämistä, koska emme yksinkertaisesti tiedä tarpeeksi. Natürlich ist es reiner Zufall, dass wir uns jetzt in der Situation befinden, um eine Verschiebung der Entlastung bitten zu müssen, weil wir einfach nicht genug wissen. Ovathan kätesi puhtaat?
 • selko-
 • sopiva
  Aina ei ole helppoa ottaa huomioon näitä kahta eri näkemystä samanaikaisesti, mutta sopiva tasapaino on löydettävä. Es wird nicht immer einfach sein, diese beiden unterschiedlichen Konzepte in Einklang zu bringen, trotzdem muss ein ausgewogenes Verhältnis herbeigeführt werden. Kodifiointi on myös sopiva keino kehittää Euroopan unionille entistä yksinkertaisempaa ja selkeämpää lainsäädäntöä, jota kansalaiset voivat ymmärtää paremmin. Die Kodifizierung ist außerdem ein geeignetes Mittel zur Entwicklung eines Rechts der Europäischen Union, das einfacher, klarer und für die Bürgerinnen und Bürger verständlicher ist. Pascal on sopiva ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi.
 • suora
  Kysymykseni on yksinkertainen ja suora. Meine Frage ist einfach und direkt. Arvoisa puhemies, valitettavasti vastaus ei ole kovin suora. Leider ist die Antwort nicht sehr einfach. Arvoisa puhemies, olen pahoillani, mutta tämä oli suora lainaus säännöistä, jotka olisi voitu ilmaista yksinkertaisemmin. Entschuldigen Sie, Frau Präsidentin, ich habe hier Vorschriften zitiert, die auch einfacher ausgedrückt werden könnten.
 • vain
  Unioni vain jatkaa toimintaansa kaikesta huolimatta. Es wurde einfach so weiter gemacht wie bisher. Niin ilmeisesti vain oletetaan olevan. Diese wird offenbar einfach vorausgesetzt. Meidän on vain tehtävä enemmän. Es muss einfach mehr getan werden.
 • yhdenkertainen
 • yksinkertainen simppeli
 • yksisuuntainen
  yksisuuntainen katuyksisuuntainen hypoteesin testaus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja