ViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan fahrzeug käännös saksa-suomi

  • ajoneuvoOngelmana ovat ihmiset, ei ajoneuvo. Es kommt auf den Menschen an, nicht auf das Fahrzeug. Raha on tietyssä määrin kuin buddhismi, pieni ajoneuvo, joka kuljettaa tietoa. Eine Währung ist ein wenig wie der Buddhismus. Sie ist ein kleines Fahrzeug, durch das Informationen transportiert werden. Yhteisen kannan mukaisesti viimeisellä omistajalla on oikeus palauttaa ajoneuvo käsittelylaitokseen ilman kustannuksia. Der Gemeinsame Standpunkt begründet das Recht des Letzteigentümers zur kostenlosen Abgabe seines Fahrzeugs an eine Entsorgungsanlage.
  • alusPurret, lautat, pinta-aluksiaLoistoristeilijät ovat valtavia aluksia.ilma-alus, avaruusalus
  • kulkuneuvoEnsimmäinen on se, että peruuttamattomasti vaurioituneista kulkuneuvoista ei saisi seurata verovelvollisuutta omistajalle, kun kulkuneuvo romutetaan tai hävitetään esimerkiksi onnettomuuden jälkeen. Durch die erste soll dafür gesorgt werden, daß bei Verschrottung eines Fahrzeugs oder Totalschaden etwa nach einem Unfall sich daraus keinerlei Steuerschuld ergibt. Toinen on se, että sääntöjen rikkomisten yhteydessä kansalaiselle suodaan oikeus viedä kulkuneuvo jäsenvaltiosta maksamatta veroa. Die zweite soll im Falle eines Verstoßes gegen die Vorschriften den Bürgern das Recht einräumen, das Fahrzeug ohne Zahlung der Steuer aus dem Mitgliedstaat zu entfernen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja