BlogitViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan frei käännös saksa-suomi

 • vapaa
  Eurooppa on vapaa ja demokraattinen. Dies ist ein freies, demokratisches Europa. Azerbaidžanin media ei ole vapaa. Die Medien in Aserbaidschan sind nicht frei. Jos Puola viestittää meille olevansa vapaa... Wenn Polen uns sagt, daß es frei sei ...
 • avoin
  Muistattehan, että jos lähdekoodi on avoin kehittäjille, se on avoin myös laittomille tunkeutujille. Wir sollten bedenken, dass ein frei zugänglicher Quellcode nicht nur für Entwickler offen ist, sondern auch für Abhördienste. Sen on oltava yksinkertainen, avoin ja vailla turhaa byrokratiaa. Er muss einfach, transparent und frei von überflüssiger Bürokratie sein. Kumppanuus voi tästä lähtien olla kestävää. Tie on avoin sen uudistamiseksi. Die Partnerschaft kann nunmehr langfristig angelegt werden. Der Weg für ihre Modernisierung ist frei:
 • esteetön
  Näin ollen katson, että monopoliasemassa oleva järjestö ei ole hyvä järjestö, sillä hyvän järjestön on oltava mahdollisimman esteetön. Eine monopolistische Gewerkschaft halte ich also für keine gute Gewerkschaft, denn eine gute Gewerkschaft muss meines Erachtens möglichst frei sein. Sen jälkeen kun olemme euron avulla kokonaan toteuttaneet Euroopan talous- ja rahaliiton, näkymä Euroopan kansalaisten ja heidän oikeuksiensa suuntaan on esteetön. Nachdem wir mit dem Euro die Wirtschafts- und Währungsunion vollendet haben, ist der Blick auf die Bürger Europas und ihre Rechte frei.
 • ilmainen
  Ilmaista lounasta ei olekaan.
 • -ton
  n > [[varatonn > [[ajaton
 • -vapaa
 • auki
  Ranskan hallituksen toiminnan ansiosta on myös tärkeimmät liikenneväylät pystytty pitämään auki. Durch die Bemühungen der französischen Regierung war es auch möglich, daß die wichtigsten Straßenverbindungen frei bleiben. Olemme näin ollen sitä mieltä, että tie on auki perusoikeuskirjan sisällyttämiselle uuteen perustuslailliseen sopimukseen. Nach unserem Ermessen ist damit der Weg frei, um die Charta in den neuen Verfassungsvertrag aufzunehmen. Kuka jätti oven auki?
 • aukinainen
 • ilman
  Matka ei ole edennyt ilman vaikeuksia ja törmäyksiä. Die Reise war nicht frei von Schwierigkeiten und Rückschlägen. Tuomarit ja yleiset syyttäjät voivat vihdoin toimia itsenäisesti ilman poliittista painostusta. Richter und Staatsanwälte fühlen sich endlich frei, frei von der Last politischer Beeinflussung. Meidän on keskitettävä ponnistelumme siihen, että tämä siirtymäkausi sujuu ilman minkäänlaisia häiriöitä. Unsere Bemühungen müssen sich darauf konzentrieren, daß dieser Übergang frei von Störungen jeglicher Art bleibt.
 • irrallaan
  Heidän odotuksensa ovat täysin irrallaan todellisuudesta.Tunnen olevani oudosti irrallani ruumiistani: se seisoo paikoillaan samalla, kun mieleni liitelee omilla teillään.
 • irti
  Otan iloa irti koko elämästäni.
 • kahlitsematon
 • maksuton
 • mielivaltainen
  mielivaltainen päätösmielivaltainen hallitsija
 • pe
  Demokratia perustuu kansan vapaasti ilmaisemaan tahtoon. Demokratie basiert auf dem frei vom Volk ausgedrückten Willen. Yhteisten arvojemme perusteella olemme vahvoja, demokraattisia ja vapaita. Und auf der Grundlage unserer gemeinsamen Werte sind wir dann stark, demokratisch und frei.
 • rajoittamaton
 • selvä
  Kuluttajille on annettava aina selvä valintamahdollisuus. Die Verbraucher müssen grundsätzlich und jederzeit frei entscheiden können. Reitti yhteisen valuuttamme käyttöönottamiseksi on siis selvä! Der Weg für die Einführung unserer gemeinsamen Währung ist damit frei! Esittäjän henkilöllisyys on nyt omasta puolestani kuitenkin täysin selvä, joskaan en ole valitettavasti täysin varma, kenelle kysymys oli tarkoitettu. Mir ist es nun völlig klar. Weniger deutlich ist mir jedoch, wenn ich so frei sein darf, an wen die Anfrage gerichtet ist.
 • vapaat kädetp
  Esimerkiksi suurissa osissa Afganistanin raja-aluetta Talibanilla ja Al-Qaidalla on vapaat kädet toimia, eikä tähän asiaan ole puututtu riittävästi. In weiten Teilen des Grenzgebiets zu Afghanistan etwa haben die Taliban und Al Qaida freies Spiel, und dagegen wird viel zu wenig unternommen. Toistaiseksi kansainväliset joukot ovat kuitenkin omaksuneet liian passiivisen lähestymistavan, mikä antaa vapaat kädet rikollisille ja aseistautuneille jengeille. Bislang nehmen die internationalen Truppen jedoch noch eine zu passive Haltung ein, mit der Folge, dass kriminelle und bewaffnete Banden freies Spiel haben. Hän sai vapaat kädet kotisivujen luomisessa.
 • vastikkeeton

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja