ReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan geeignet käännös saksa-suomi

 • sopiva
  Erillinen rahoitus ei kuitenkaan ole tähän sopiva keino. Aber die individuelle Finanzierung ist dafür kein geeignetes Mittel. Kuuba ei ole sopiva paikka lomailuun. Kuba ist nicht der geeignete Ort für einen Urlaub. Tulotuki ei ole kuitenkaan sopiva toimintatapa sen osalta. Nur sind Einkommenshilfen dafür nicht das geeignete Mittel.
 • kelvollinen
 • hyödyllinen
  Yhdistyneiden Kansakuntien uudella ihmisoikeusneuvostolla (UNHCR) on mahdollisuus muodostaa hyödyllinen toimintakehys maailman ihmisoikeustilanteen parantamiseksi. Der neue Menschenrechtsrat der Vereinten Nationen (UNHRC) ist geeignet, einen angemessenen Rahmen zur Verbesserung der Menschenrechtssituation in der Welt zu bilden.
 • omiaan
  ETYJin luomat puitteet olisivat siihen omiaan. Die OSZE wäre dafür der geeignete Rahmen. Tarkastusten uhka unionin tasolta on omiaan pitämään asiat kunnossa. Nicht angemeldete Inspektionen in der Union sind eine geeignete Maßnahme, die Dinge in Ordnung zu halten. Se on omiaan vain synnyttämään epäluottamuksen ilmakuoppia jo itsessäänkin herkkään ilmapiiriin. Sie ist nur geeignet, in einer an sich schon sensiblen Atmosphäre Mißtrauen zu schüren.
 • osuva
  Mietintö onkin osuva ja arvokas panos ympäristömerkkiä koskevaan keskusteluun. Der Bericht ist in der Tat ein geeigneter, wertvoller Beitrag zur Debatte über Umweltsiegel. osuva ilmaus
 • sovelias
  Aihe ei ole sovelias politiikan harjoittamiselle. Das Thema ist nicht geeignet, Politik zu betreiben. En katso, että täysistunnossa tämä on hyvä tai sovelias tapa käsitellä valiokunnissa tehtyä työtä. Ich glaube, dass das nicht die geeignete Art und Weise ist, die Arbeit von Ausschüssen im Plenum pfleglich zu behandeln. Toivon hartaasti, että komissio peruuttaa ajatuksensa foorumin perustamisesta, koska tällainen laaja elin ei ole sovelias hyvien päätösten tekemiseen. Ich hoffe sehr, die Kommission zieht ihren Vorschlag für die Einrichtung eines Forums zurück, da ein solch umfassendes Gremium nicht geeignet ist, die richtigen Entscheidungen zu treffen.
 • tarkoituksenmukainen
  Olemme samaa mieltä siitä, että valuma-alueet eivät ole vedenhinnoittelun tarkoituksenmukainen perusta kaikilla alueilla. Wir teilen die Auffassung, dass Gebiete mit Wasserbecken keine geeignete Grundlage für die Wasserpreispolitik in allen Regionen bilden. En kuitenkaan ole esittelijän kanssa samaa mieltä siitä, että Euroopan arvopaperimarkkinavalvojien komitea on tarkoituksenmukainen elin kyseiseen tehtävään. Aber ich teile nicht die Auffassung des Berichterstatters, dass der Ausschuss der europäischen Wertpapieraufsichtsbehörden (CESR) dafür das geeignete Gremium ist. Toisen maailmansodan lopussa rakennettu järjestelmä ei ole enää tarkoituksenmukainen nykyisiä työllisyys- ja työttömyysmuotoja ajatellen. Das zu Ende des Zweiten Weltkriegs eingerichtete System ist für die Arten der Beschäftigung und Arbeitslosigkeit, die wir heute haben, nicht mehr geeignet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja