ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan gefallen käännös saksa-suomi

  • miellyttääTarkoituksena ei ole ainoastaan miellyttää ja tyydyttää ”pientä EU-rukkaa”. Es geht nicht einfach darum, der "armen kleinen" Europäischen Union zu gefallen und sie zufrieden zu stellen. Jakaessanne salkkuja halusitte miellyttää Euroopan konservatiivisimpia tahoja. Bei der Verteilung der Geschäftsbereiche wollten Sie den konservativsten Kräften in Europa einen Gefallen tun. Tällainen Eurooppa minua miellyttää kovasti, ja luulen sen miellyttävän myös Euroopan kansalaisia. Ein solches Europa gefällt mir sehr, und meines Erachtens würde es auch den Unionsbürgern gefallen.
  • palvelusSe on tehtävämme ja se palvelus teidän pitäisi vielä tehdä meille, arvoisa komissaari. Das ist unsere Aufgabe und, Herr Kommissar, den Gefallen sollten Sie uns noch tun. Todellisuudessa paras palvelus, jonka voitte tehdä rakkaille pikku kullanmuruillemme, on jättää heidät rauhaan! Nein, wirklich, den besten Gefallen, den sie unseren kleinen Lieblingen erweisen können, ist der, sie in Ruhe zu lassen! Komission tarkoituksellinen lyhytnäköisyys on tuskin ollut palvelus Euroopan kuluttajille, eikä viime kädessä edes EU: n ja Irlannin naudanlihantuottajille. Die absichtliche Kurzsichtigkeit der Kommission hat den europäischen Verbrauchern keinen Gefallen erwiesen und letztlich nicht einmal den Rindfleischerzeugern in der EU und in Irland genutzt.
  • pitääJotkut saattavat pitää sitä hyvänä, ja jotkut eivät taas ehkä hyväksy sitä. Manchem mag das gefallen, andere werden das nicht gut finden. Emme saata pitää siitä, ja se on todellinen keskustelu. Das mag uns nicht gefallen, und das wird schon lange heiß diskutiert. Ei pidä pitää tuomioita huonoina silloin, kun ne eivät sovi meille, ja hyvinä, kun ne miellyttävät meitä. Wir sollten nicht negativ auf die Urteile reagieren, wenn sie uns nicht behagen, bzw. positiv, wenn sie uns gefallen.
  • tykätä
  • ihastusHerättää ihastusta.Hän toi juhliin uuden ihastuksensa.
  • langennutPääministeri Orbán, kehotan teitä vapautumaan siitä varjosta, joka puheenjohtajakautenne ylle on langennut. Herr Orbán, ich bitte Sie inständig, sich von dem Schatten zu befreien, der über Ihren Ratsvorsitz gefallen ist.
  • nauttiaMakoilen rannalla ja nautin auringosta.Onkohan herra nauttinut?nauttia työsuhde-etuja
  • pudonnutMyös ei-vaihtoehdon äänestäjien osuus on pudonnut kuusi prosenttiyksikköä ja on nyt 33 prosenttia. Die Neinstimmen sind um sechs Prozentpunkte gefallen, auf 33 %. Zimbabwe on maa, joka on pudonnut mustaan aukkoon. Simbabwe ist in ein "schwarzes Loch" gefallen. Tällä hetkellä kärsimme rahoituskriisistä, joka ei pudonnut taivaasta. Wir durchleben derzeit eine Finanzkrise, die nicht vom Himmel gefallen ist.
  • viehättääTämäntyyppinen kirjallisuus ei viehätä minua.Olihan se eleenä varsin viehättävää.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja