TV-ohjelmatBlogitReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan gelassen käännös saksa-suomi

  • rauhallinenLopuksi toteaisin, että Suomen puheenjohtajakausi oli mielestäni asiallinen, rauhallinen ja maltillinen. Abschließend möchte ich feststellen, dass der finnische Ratsvorsitz cool, calm and collected (überlegt, ruhig und gelassen) agiert hat. Hänen rauhallinen reaktionsa oli helpotus monien parlamentin jäsenten niin omassa maassani kuin ulkomaillakin esittämien ärtyneiden huomioiden jälkeen. Nach der überspannten Reaktion mehrerer Kolleginnen und Kollegen der nationalen Parlamente innerhalb und außerhalb der EU stellte seine gelassene Haltung eine Wohltat dar. Komissio on siltä osin melko rauhallinen, koska mielestämme tämä ehdotus merkitsee joka tapauksessa todella huomattavaa parannusta. Tässä herra Lange on tietenkin oikeassa. Die Kommission ist da relativ gelassen, weil wir glauben, daß in jedem Fall dieser Vorschlag eine ganz erhebliche Verbesserung bedeutet. Hier hat Herr Lange natürlich recht.
  • seesteinen
  • tyyniOlen varma, että tyyni suhtautuminen on esittelijän levollisuuden ansiota. Ich bin sicher, dass die ruhige und gelassene Stimmung mit dem ruhigen Auftreten der Berichterstatterin zusammenhängt. Illalla oli tyyntä ja pääsimme lähtemään satamasta.On tyyni nyt, ei tuule nyt, tuulikin on tyyntynyt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja